Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מאבד את זה...
Pages (3): « 1 2 [3]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002

וואלה אילן לי קרה בדיוק אותו דבר כמו אצלך עם כדורגל רק שאני עדיין משחק הרבה.

ההעדפות המוזיקליות של כל אחד ואחד מאיתנו משתנות על פי המצבי רוח שלו..
וזה מוכח מחקרית.. אני אישית בלי כל קשר עשיתי על זה עבודת גמר בפסיכולוגיה.

האירועים השונים בחיינו ואולי הבגרות כמו שמוש אמר מקודם משפיעים לנו על הטעם המוזיקלי.

בכללי קשה לי להבין אנשים שנוטשים את הטראנס ואומרים שזה לא עושה להם את זה יותר.... איך אפשר???? יש דברים כאלה איכותיים פשוט תענוג לאוזניים.

Old Post Jun-08-2006 16:33  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

אורן אז אולי תתחיל לשלוח לי שמות שאני גם אבין על מה מדובר

אני צריך להתחיל להוריד קצת קטעים טובים בשביל החדר כושר

Old Post Jun-08-2006 19:00 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by DjChook
אורן אז אולי תתחיל לשלוח לי שמות שאני גם אבין על מה מדובר

אני צריך להתחיל להוריד קצת קטעים טובים בשביל החדר כושר

אם אתה מחפש פרוגרסיב יפבפב תוריד תקטע שבחתימה של אליאור (אני ממליץ על המקורי שלטעמי הוא טוב יותר אבל אתה מוזמן לנסות גם את הרמיקס)

Old Post Jun-08-2006 19:46 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

מצד אחד

quote:
Originally posted by m0sh
מה אתה מבלבל במוח
אנשים שומעים ומנגנים מוזיקה כל היום
וזה מה שאני עושה ואני נהנה

ומצד שני

quote:

וגם זה שאני אומר שאני יכול לשמוע כל היום לא אומר שאני שומע כל היום

עזוב אין לי מושג מה אתה אומר

אהה ותירגע כתבתי את זה בחצי הומור שהרי אין לך בכלל בעיה עם טראנס שקשורה לנושא של הת'רד הזה - אתה לא אהבת טראנס אף פעם גם ככה בניגוד ליאמן שאהב טראנס אבל נימאס לו - אולי מהסיבות שציינתי

Old Post Jun-08-2006 20:02 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
sabi10
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2003

גם לי זה קורה...
לפני שלוש שנים הייתי כל יום בשעה 9 בערב יושב ושומע דיגיטלי אימפורדט, כל יום קבוע ןחוץ מזה הייתי שומע עוד במשך היום הרבה..

היום זה כבר יורד, אומנם אני שומע המון עדיין אבל אני כבר לא ממהר לשמוע את התוכניות הקבועות וכ"ו

Old Post Jun-08-2006 20:30  Israel
Click Here to See the Profile for sabi10 Click here to Send sabi10 a Private Message Add sabi10 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

גם אני לא

אצלי קוראים לזה עייפות
עבודה וכו

בשיבל זה יש נגן אמ פי 3
אז אני כבר לא מאזין לייב מה לעשות
אבל משתדל לעקוב כמה שאפשר

בכלל בלי לשמוע מוזיקה אני אדם מאוד ריק ומעורער אני חושב
מוזיקה זה האיזון שלי בחיים

Old Post Jun-08-2006 20:49 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Koby
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2005

דווקא אתמול דיברתי על זה עם חברים..למה בזמן האחרון אנחנו בדרך ליציאה לפני שנגמר אסוט?..

התשובה שזה לא משנה כי תמיד אפשר להוריד את התוכניות במשך השבוע ולהתעדכן..אם אתם מפסידים תוכניות רדיו אהובות לא אומר שאתם מתחילים לאבד טעם בטראנס..

לדעתי זה עניין של תקופות ולא רק שלכם אלה גם של היוצרים בעולם..יש תקופות יבשות עם שחרורים ודיסקים חלשים שמורידים חשק לשמוע טראנס..
אז
עצה שלי..תשמעו קטעים נוסטלגים שיעשו לכם טוב על הלב..קטעים שלא שמעתם הרבה זמן שמזכירים לכם תקופות יפות או מקרים שקרו לכם או אנשים שהכרתם..

Old Post Jun-09-2006 12:27  Israel
Click Here to See the Profile for Koby Click here to Send Koby a Private Message Add Koby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
warpedd_
until when?!

Registered: Nov 2001

מעניין מאוד
תכלס יצא לי לחשוב על זה לפני כמה זמן
שעל האיריבר שלי בקושי יש טראנס..
פשוט עוברים לשמוע דברים אחרים
וגם כמו שאמרתם האפליפטינג של היום כבר ממש חרא ואין חידושים
אני נודד למחוזות האמביינט והפול-און

למרות שמדי פעם גוברים געגועי ואני שם איזה סקוט פרוג'קט

Old Post Jun-17-2006 12:38  Israel
Click Here to See the Profile for warpedd_ Click here to Send warpedd_ a Private Message Add warpedd_ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

בדיוק עכשיו הורדתי קצת COSMIC GATE
בשביל שיהיה לי מה לשמוע בחדר כושר

Old Post Jun-18-2006 19:02 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

האפליפטינג של היום ממש חרא?

אז זה כבר חדש לי...

אנשים אטומים פשוט לא יעזור

גם הרוק של היום ממש חרא
והאמביינט של היום מה אתה מדבר? זה גועל נפש מסחרי מזעזע

פול און בכלל זבל איך תשמוע תגועל נפש הזה? בא לי להקיא מחרא מוזיקה כזאת

ולא אמרתי בכלל מילה על אנשים שכשהם היו ילדים זרוק עליהם אבן בכיתה ו אז הם מרדים לעצמם לקלל 568 פעם בשיר של 5 דקות לקרוא לעצמם זמרים ולמכור מליונים

ובשנים האחרונות הישראלים החליטו שהקללות האלה ילכו טוב בעברית אז צץ לנו הזאנר הזה גם פה ושמענו עוד כמה טונות של מוזיקה זוועתית שאוזן אנושית צריכה להיות במצב של התאבדות עצמית כדי להיות מסוגלת לקלוט תגלים המעוותים האלה שיש אנשים שהחליטו לקרוא להם מוזיקה

רוצים לקטול תמוזיקה שגדלתם עליה?
בי מיי גסט
רק אל תצפו שאנשים יבינו אותכם
הנה הקונטרה

למען הסדר הטוב - אני לא מסכים עם שום דבר שכתבתי וגם לא עם שום דבר שאף אחד מכם כתב כשהחליט שהאפליפטינג היום זוועתי

אבל כנראה שרק ככה בקיצוניות אנשים יבינו פה שהבעיה היא לא במוזיקה
הבעיה היא בראש שלהם

לכו לפסיכולוג

Old Post Jun-18-2006 21:48 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מאבד את זה...
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 2 [3]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackID - Pete Tong @ Godskitchen Global Gathering 28-07-2006 [2006] [5]

Click here to listen to the sample!Pause playbackSilent Breed - "Sync In" [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 02:07.

Forum Rules: