|
Re: Re: aquaviva
| quote: | Originally posted by uzi
אני רץ!! 
אם רק תקליטנים בסדר גודל של ארמין ומעלה ממלאים ומושכים אנשים אז אני לא בטוח שעומד להיות שם משהו....
להזכירכם אבוב אנד ביונד נגנו לבקושי חצי מתוכלת הדום!!! |
תתפלא אבל אני מאמין שכשהאומן מייחצן מסיבה באופן נמרץ לפחות שבועיים מראש ועם די ג'יי שיחסית קצר הצלחה (לא מוצדקת לטעמי) בשנה החולפת אז סביר להניח שהמקום אולי לא יהיה מפוצץ אבל בהחלט לא יהיה ריק.
אני עדיין כולי תקווה שבאומן יתנו צ'אנס אחת ל- גם לזרמים אחרים במוזיקה האלקטרונית. אם זה הטראנס בדמות ארמין ואן ביורן פרי קורסטן וכדומה אבל יותר מעניין מבחינתי כיום אני מתפלל יום ביומו שיהיה ייצוג לדי ג'יים שעדיין מאמינים בפרוגרסיב בצורתו העדכנית
ואני מדבר על שתי מוקדים במיוחד
יוון שמצמיחה בשנים האחרונות המון כשרונות מעניינם בתחום ביחד עם שכנתה טורקיה
וכמובן איך אפשר בלי המעצמה שמניעה את הגל החדש ביחד עם שתי האירופאיות שהזכרתי הלא היא דרום אמריקה בראשות ארגנטינה ושתי הטופ דיג'יים שניחנים בבניית סטים מהפנטת וטכניקה לא יוצאת מגדר הרגיל אבל טובה הלא הם הרנאן קאטאניו ומרטין גארסיה
שמישהו רק ינחית אחד מהם בארץ
המחיר לא משנה לי ברגע שהם יגיעו...לא אכפת לי לשים מאה-200-300 שקל - רק שיגיעו לפה.
כמובן שמתוך הבנה שהסיכויים לכך לא גבוהים אני כבר מתכנן גיחה קיצית לסופ"ש ביוון (קאטאניו מרבה לבקר שם) אם יתחבר לו לסוף שבוע אחד הרנאן ביחד עם לפחות עוד די ג'יי אחד או שתיים שמעניינים אותי (זה יכול להיות מהפרוגרסיב, מהטראנס האירופאי מהטכנו או המינימל הברלינאי...
you name it
רק שאני ידע שאני נוסע לסופ"ש גדוש מוזיקלית שבמהלכו אני גם סוף סוף יראה את הרנאן