Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > צבא וגיבושים
Pages (6): « 1 2 [3] 4 5 6 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
NaOren
shake it H-A-R-D

Registered: Mar 2002

אני בן 16 וחצי
ואני כבר מתפלל להגיע ליום שאני יוכל להצטרף לצבא
לתרום כמה שרק אוכל
ולהרוג כמה שיותר ערבים
ברוך השם טפו טפו טפו יש לי פרופיל 97
ואני רוצה להיות כמה שיותר קרבי
"קרבי זה הכי, אחי"

Old Post Apr-25-2002 18:29 
Click Here to See the Profile for NaOren Click here to Send NaOren a Private Message Add NaOren to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

quote:
Originally posted by oren_naor
אני בן 16 וחצי
ואני כבר מתפלל להגיע ליום שאני יוכל להצטרף לצבא
לתרום כמה שרק אוכל
ולהרוג כמה שיותר ערבים
ברוך השם טפו טפו טפו יש לי פרופיל 97
ואני רוצה להיות כמה שיותר קרבי
"קרבי זה הכי, אחי"

וכמה שאתה צודק

James Holden is my only GOD!

Old Post Apr-25-2002 18:50 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

quote:
Originally posted by Dj Moriano
אני רק בן 15 (עוד שלוש שבועות) וכנראה יהיה לי פרופיל 82
כי יש לי פלטפוס (רגל שטוחה למי שלא יודע) וחוץ מזה אין לי כמעט אלרגיות קצת לאבק אבל לא רציני ולא שברתי עדיין כלום....

וחי"ר עושים הכל במבצע "חומת מגן" אבא שלי חי"ר וחוץ מהפריצה שזה עשו שיריון את הכל עושים חיל רגלים.....

אם אנחנו הולכים ככה אז...

אין סיבה שלא יהיה לי פרופיל 97 למה אני לא שברתי כלום אין לי אלרגיות ואין לי כלום שיכול להוריד לי שאני יודע...
להגיד לכם את האמת אני גם לא חולה אף פעם... פעם אחרונה שהייתה לי שפעת היה לפני 8 שנים ככה... ולפני זה גם היה מלא זמן
קיצר מאז שהייתי תינוק אני מאמין שאולי הייתי חולה 3 פעמים או אפילו פחות

Old Post Apr-25-2002 20:07 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

אורן

אתה תקבל 21 בגלל השכלל

סתם אחי מת עליך, מה עם פיפא ?
למה לא התקשרת להטריד אותי אתמול בלילה?

Old Post Apr-25-2002 20:07 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yahel222
Psytrance Addict

Registered: Oct 2001

quote:
Originally posted by Hell_Copter

אם אנחנו הולכים ככה אז...

אין סיבה שלא יהיה לי פרופיל 97 למה אני לא שברתי כלום אין לי אלרגיות ואין לי כלום שיכול להוריד לי שאני יודע...
להגיד לכם את האמת אני גם לא חולה אף פעם... פעם אחרונה שהייתה לי שפעת היה לפני 8 שנים ככה... ולפני זה גם היה מלא זמן
קיצר מאז שהייתי תינוק אני מאמין שאולי הייתי חולה 3 פעמים או אפילו פחות

אחי לא אומרים ככה ופותחים פה לשטן
לפני 6-7 שנים אמרתי יום אחד לאמא שלי - ואי אמא תראי אני כמעט אף פעם לא חולה......יום אחרי קיבלתי צהבת
עברו כמה שנים ואמרתי לחבר שאף פעם לא שברתי כלום
יומיים אחרי שברתי את היד ועשו לי ניתוח שמו לי מסמר.......
תיזהר במלים שלך

Old Post Apr-25-2002 20:13  Israel
Click Here to See the Profile for yahel222 Click here to Send yahel222 a Private Message Add yahel222 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

אני יודע אחי אבל אחרי כל כך הרבה זמן זה חייב להגיע מתישהו אז חפיף
חוץ מזה אני כבר אומר את זה שנה שלמה... לא שזה משנה באמת

Old Post Apr-25-2002 20:23 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Moriano
Surfing AddicT

Registered: Sep 2001

quote:
Originally posted by yahel222

אחי לא אומרים ככה ופותחים פה לשטן
לפני 6-7 שנים אמרתי יום אחד לאמא שלי - ואי אמא תראי אני כמעט אף פעם לא חולה......יום אחרי קיבלתי צהבת
עברו כמה שנים ואמרתי לחבר שאף פעם לא שברתי כלום
יומיים אחרי שברתי את היד ועשו לי ניתוח שמו לי מסמר.......
תיזהר במלים שלך
]

חחחחח איזה מוכשר

quote:
Originally posted by warpedd_
וזה די נחמד יש להם רובים גדולים

]

לאבא שלי שהוא היה במילואים היה להם ברטה.... כמו האקדח רק שזה נשמע שונה איך שאומרים את זה.....

שזה רובה של איזה 3 מטר בערך והכדורים שלו עוברים קירות הם קושרים אותו לשולחן כדיי שהוא לא יעוף מההדף של עצמו.....

Old Post Apr-26-2002 10:19  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Moriano Click here to Send Dj Moriano a Private Message Add Dj Moriano to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
NaOren
shake it H-A-R-D

Registered: Mar 2002

quote:
Originally posted by DjChook
אורן

אתה תקבל 21 בגלל השכלל

סתם אחי מת עליך, מה עם פיפא ?
למה לא התקשרת להטריד אותי אתמול בלילה?

אתה אולי 21...
בגלל שאתה יותר מידי חכם...

ואמרתי לך, אני יעיר אותך איזה יום אחד באמצע הלילה....

Old Post Apr-26-2002 11:01 
Click Here to See the Profile for NaOren Click here to Send NaOren a Private Message Add NaOren to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj-2TaLL
Jamil-Addict

לי יש פרופיל 97 ואני מתתתת לדעת את הקב"א אם למישהו יש פה קשרים...

אני חייב 56 למה אני חייב להגיע לטיס, אם לא טיס אז להגיע לקורס וליפול לממר"ם או מחשבים...
(אני בכיף עושה את זה אם אתם חושבים שלא...)

חייב 56!!!

Old Post Apr-26-2002 13:33  Israel
Click Here to See the Profile for Dj-2TaLL Click here to Send Dj-2TaLL a Private Message Add Dj-2TaLL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
§chop¥
Supreme tranceaddict

טיייייייייייייייייס

היו לי מבחנים לטיס לפני כמה ימים ועברתי אותם בהצלחה
הם אמרו לי שבגלל שאני רק בן 17 וחודש אני יכול ללכת הביתה וברגע שאני אגיע לגיל 17.5 אני אמשיך את המבחנים שלי .
בעיקרון אי אפשר כמעט ליפול עכשיו מטיס עד לגיבוש כי יש לי פגישה עם פסיכולוג ובדיקת מאמץ בוינגייט .
ובפסח שנה הבאה (ב"ה) אני יהיה בגיבוש .

אבל הדבר שהכי קורע אותי זה שבתאריך גיוס שלי מתגייס החבר הכי טוב שלי ועוד חבר שלי שהוא הבן אדם הכי מצחיק בארץ.
רק חבל שהחבר הכי טוב שלי לא הולך לטייס ואילו השני עבר גם כן את המבחנים לטייס .

Old Post Apr-26-2002 15:15  Israel
Click Here to See the Profile for §chop¥ Click here to Send §chop¥ a Private Message Add §chop¥ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
SimonP
tranceaddict

Registered: Dec 2001
Re: טיייייייייייייייייס

quote:
Originally posted by §chop¥
היו לי מבחנים לטיס לפני כמה ימים ועברתי אותם בהצלחה
הם אמרו לי שבגלל שאני רק בן 17 וחודש אני יכול ללכת הביתה וברגע שאני אגיע לגיל 17.5 אני אמשיך את המבחנים שלי .
בעיקרון אי אפשר כמעט ליפול עכשיו מטיס עד לגיבוש כי יש לי פגישה עם פסיכולוג ובדיקת מאמץ בוינגייט .
ובפסח שנה הבאה (ב"ה) אני יהיה בגיבוש .

אבל הדבר שהכי קורע אותי זה שבתאריך גיוס שלי מתגייס החבר הכי טוב שלי ועוד חבר שלי שהוא הבן אדם הכי מצחיק בארץ.
רק חבל שהחבר הכי טוב שלי לא הולך לטייס ואילו השני עבר גם כן את המבחנים לטייס .

קודם כל אל תשלה את עצמך שאי אפשר ליפול עד הגיבוש...זה לא נכון הרבה נופלים בירפ"אות..לא כמו בגיבוש זה נכון אבל עדיין נופלים.

ובקשר לתאריך גיוס, הוא ראשוני בלבד התאריך גיוס שאתה מקבל אחרי הצו ראשון ברב המקרים משתנה. אם תגיע לטייס (וכמובן שאני מאחל לך את זה ) סביר להניח שתתגייס בינואר.

Old Post Apr-27-2002 11:22  Israel
Click Here to See the Profile for SimonP Click here to Send SimonP a Private Message Add SimonP to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
§chop¥
Supreme tranceaddict

Re: Re: טיייייייייייייייייס

quote:
Originally posted by SimonP

קודם כל אל תשלה את עצמך שאי אפשר ליפול עד הגיבוש...זה לא נכון הרבה נופלים בירפ"אות..לא כמו בגיבוש זה נכון אבל עדיין נופלים.

ובקשר לתאריך גיוס, הוא ראשוני בלבד התאריך גיוס שאתה מקבל אחרי הצו ראשון ברב המקרים משתנה. אם תגיע לטייס (וכמובן שאני מאחל לך את זה ) סביר להניח שתתגייס בינואר.

קודם כל תודה....
ודבר שני אם אני לא טועה ישנם שני תאריכי גיוס לטייס אחד באמת בינואר והשני באמצעע יולי

Old Post Apr-28-2002 05:45  Israel
Click Here to See the Profile for §chop¥ Click here to Send §chop¥ a Private Message Add §chop¥ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > צבא וגיבושים
Post New Thread    Post A Reply

Pages (6): « 1 2 [3] 4 5 6 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackSuperb electro. What is it??? [2007] [8]

Click here to listen to the sample!Pause playbackThera - Acid Pit [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 21:38.

Forum Rules: