hey man, u can never understand it if your always drunk lol
ja tez jestem polakiem, bylem jeden z pierwszych tutaj razem z Stereoprincess. TranceXtasy i jego kuzyni sa tez Polacy, wszyscy z toronto
no to ilu jest tu teraz? 14 czy wiecej?
Ja bylem pierwsym (i najlepszym) Polakiem tu Ale dopiero pare miesiecy po zapisaniu sie zaczolem brac udzial w dyskusjach heheh
Jun-23-2002 23:51
JakubPolska
tranceaddict
Registered: Mar 2002
To chyba bedzie trzeba zrobic jakis meeting kiedys jak jakis dobry dj przyjedzie do Toronto lub okolic, no oczywiscie dla ludzi 19+ sorki ale tutaj jest takie prafko w Kanadzie i wiekszosc shows to tylko maja 19+.
Jun-24-2002 03:20
JakubPolska
tranceaddict
Registered: Mar 2002
Jest nas tutaj 19 to nie wiem jak ktos tutaj liczy plus jeden Ruski (Some One)
Czeste mycie skraca zycie, skora sie sciera i czlowiek umiera
Jun-24-2002 03:44
Orbax
Supreme tranceaddict
Registered: Apr 2002
I tong hong i nong kong yong o u a long long nong e e dong tong o song pong e a kong e nong gong long i song hong bong e cong a u song e i cong a nong tong u nong dong e rong song tong a nong dong yong o u. tong hong a nong kong song!
Jun-24-2002 05:08
verminator
.
Registered: Oct 2000
Jun-24-2002 07:34
BTG
Ez skinz ez lyfe
Registered: Nov 2001
bagagpooolo bee yippie dee babalouie..
Jun-24-2002 07:39
infinity HiGH
groovin
Registered: Oct 2001
quote:
Originally posted by Orbax
I tong hong i nong kong yong o u a long long nong e e dong tong o song pong e a kong e nong gong long i song hong bong e cong a u song e i cong a nong tong u nong dong e rong song tong a nong dong yong o u. tong hong a nong kong song!
yeah, ok...you're hilarious
Jun-24-2002 14:40
Cellarius
Senior tranceaddict
Registered: May 2002
Jun-24-2002 15:37
bluE_Neon
Res Publica
Registered: May 2001
quote:
Originally posted by Cellarius
Jak dlugo mieszkacie poza Polska ?
ja mieszkam poza Polska juz 6 lat
quote:
Originally posted by JakubPolska
To chyba bedzie trzeba zrobic jakis meeting kiedys jak jakis dobry dj przyjedzie do Toronto lub okolic, no oczywiscie dla ludzi 19+ sorki ale tutaj jest takie prafko w Kanadzie i wiekszosc shows to tylko maja 19+.
dobry pomysl, ty tez mieszkasz w toronto? trzeba bedzie sie spotkac ja i piotrek (infinity HIGH) juz razem cilujemy lol
Ja mieszkam w Kanadzie 5 lat juz i musze powiedziec to "Ze za dlugo tutaj juz jestem".
Idzie ktos na ten WEMF czy jak to sie tam nazywa, jak tak to mozna by sie tam spotkac, juz bede miec 19 lat,
A tak apropo kto z jakiego miasta pochodzi z Polski no i gdzie teraz mieszkasz???
Mieszkalem w Krakowie, POLSKA a teraz Toronto, Kanada eh
Vodka Wyborowa - The Spirit of Poland
Jun-24-2002 16:17
infinity HiGH
groovin
Registered: Oct 2001
quote:
Originally posted by bluE_Neon
dobry pomysl, ty tez mieszkasz w toronto? trzeba bedzie sie spotkac ja i piotrek (infinity HIGH) juz razem cilujemy lol
Owszem...jestesmy "kul" wiec cilujemy Hahah
Ja mieszkam poza Polska jusz 13 lat. Pochodze z Warszawy, i tam wiekszosc czasu spedzam w wakacje jezeli jestem w Polsce.
LEGIA!! LEGIA!!
Jun-24-2002 17:59
Spyder
Anti BS Alliance
Registered: Feb 2002
quote:
Originally posted by Cellarius
Jak dlugo mieszkacie poza Polska ?
14 lat jusz mieszkam w kanadzie.. ale presz.. parvie polowe roku.. liczacz jade to polski.. co jakis tam tego tam.. lat...
quote:
bagagpooolo bee yippie dee babalouie..
Yup i agree with you completly.. it takes me forever to read what these guys are saying...