quote:Originally posted by warpedd_ חחחחחח צח אחי יצאת בחיים אף אחד לא ניסה להתחיל איתך או משהו? בכל מקרה מירי באמת כוסית-עללללל דרך אגב משהו ראה אתמול את התוכנית של אדיר מילר חחחחח האבלה לא יודעת לשחק חחחחח בואנה אבל היא כוסית גם!! סוף סוף הוא לא הביא את אמא שלו לתוכנית.... או שכן ואני לא זוכר? :-)
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
בר רפאלי היא אחת הטיפשות אחת הטיפשות ביותר
___________________ Never again.
quote:Originally posted by NaOren חחחחח בואנה אבל היא כוסית גם!! סוף סוף הוא לא הביא את אמא שלו לתוכנית.... או שכן ואני לא זוכר? :-) נראה לי שהוא הביא אותה בקטע עם נאור ציון... ועלק יודעת לשחק... זה היה גרוע ביותר מה שבר עשתה והקטע עם נאור ציון והטלפון... אדיר!!!! הוא עשה את זה במופע שלו... פשוט קורע
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter והקטע עם נאור ציון והטלפון... אדיר!!!! הוא עשה את זה במופע שלו... פשוט קורע איזה עם חרמן אנחנו די... :-)))))
התכוונתי לזה שהיא לא יודעת לשחק חבל שמוח וגוף לא באים בעסקת חבילה למה כוסיות צריכות להיות מטומטמות
quote:Originally posted by warpedd_ חבל שמוח וגוף לא באים בעסקת חבילה למה כוסיות צריכות להיות מטומטמות זה לא בהכרח יש כוסיות חכמות אבל משום מה הן תמיד מכוערות או שעירות נשבע לך..
quote:Originally posted by DjChook זה לא בהכרח יש כוסיות חכמות אבל משום מה הן תמיד מכוערות או שעירות נשבע לך.. שירן? :-)))) עזבו בדיחה פרטית....
לא, מורן
quote:Originally posted by DjChook לא, מורן ה' נתן לה את הגוף ובעט לה בפרצוף אומר לך משהו??? :-)
שירן לפי מה שאני זוכר חלקה וגם יפה וגם כוסית וחכמה.. יאלה גבר.. דפוק בה
quote:Originally posted by DjChook יש כוסיות חכמות אבל משום מה הן תמיד מכוערות או שעירות נשבע לך.. אתה לא סותר את עצמך אם משהי מכוערת ושעירה >היא לא כוסית
לא לא לא עם היא לא שעירה - אז היא מטופחת אם היא לא יפה אז היא מכוערת כוסית זה שילוב של גוף בלבד + חזה + תחת אבל בעיקרון זה הבטן... ככה אני מגדיר כוסיות