.
___________________ aaa
Last edited by guetag on Apr-05-2013 at 20:49
quote:Originally posted by guetag טוב שלא אמרת שאם אני רוצה לריב נשלח איי מייל אחד לשני וזהו טוב שלא אמרתי שאמא שלך יכולה למצוץ לי יא טמבללללל אחד למה מי אתה חושב שאתה בכלל? אמרתי לך להיכנס אלי לאי סי קיו כדי שלא כולם יצטרכו לקרוא את הטרד הזה! יאלה לך חפש מי ינענע אותך יא הומו
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
quote:Originally posted by NaOren אבל אם בא לך לריב כנס אלי לאי סי קיו... 83975269 לא כולם צריכים לקרוא את הריב שלנו חחחח.... גדול מכות באי סי קיו!!!! מי בא לראות??
Last edited by guetag on Apr-05-2013 at 20:50
quote:Originally posted by guetag הולההההה מתרומם עצבני יאלה עזוב אין לי כח להמשיך לריב איתך...
Wheres the Popcprn when u need it
___________________ "Those are my principles, if you don't like them... well, I have others.”
quote:Originally posted by guetag פרשת בשיא שמע אתמול שהייתי אצל אמא שלך היא עשתה אותי שיא העייף... נראה אותך אחרי זיון כזה עצבני עם אמא שלך לא עייף....
quote:Originally posted by TranceGiant Wheres the Popcprn when u need it LOL!!!!!
חחחח הרמה פה מידרדרת... הגענו לבדיחות אמא
___________________ Check My Music
quote:Originally posted by oDrori חחחח הרמה פה מידרדרת... הגענו לבדיחות אמא Ima'le !