quote:Originally posted by DjChook אני עדיין חושב שמין עם גברים זה מגעיל (אלונה אל תקחי אישית) אז אני עוד בסדר מה אתה מציע לי לעבור לבנות?
quote:Originally posted by Tarantula מה אתה מציע לי לעבור לבנות? כן... זה הכי יפה בעולם לראות לסביות!!!!
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
quote:Originally posted by NaOren כן... זה הכי יפה בעולם לראות לסביות!!!! אמממ.... יכול להיות, זה די מעניין ואפשר לנסות, אבל בכל זאת אני חולה על גברים ושום דבר לא יעזור!!
quote:Originally posted by Tarantula אמממ.... יכול להיות, זה די מעניין ואפשר לנסות, אבל בכל זאת אני חולה על גברים ושום דבר לא יעזור!! לדעתי בת דו מינית זה הכי טוב!:] הפנטזיה שלי זה אני עם עוד שתי נשים:]]
quote:Originally posted by Tarantula בדיוק מה שבאתי להגיד, פנטזיה של כל אחד... חחח... חבר שלי חברה שלי מנסה לשכנע אותי לעזור לו להגשים את הפנטזיה הזאת... אולי תעיפי את חבר שלך ואני יבוא בימקומו??? לא רעיון טוב?
quote:Originally posted by t0xIc אולי תעיפי את חבר שלך ואני יבוא בימקומו??? לא רעיון טוב? חבר של חברה שלה רוצה שהיא תעשה שלישייה איתם... איזה שפה אתם מדברים אנשים?!?!
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter חבר של חברה שלה רוצה שהיא תעשה שלישייה איתם... איזה שפה אתם מדברים אנשים?!?! "חבר שלי חברה שלי " זה מה שהיה רשום חבל שלי ( של אלונה) חברה שלי (של אלונה) לא מובן?
quote:Originally posted by Sniper "חבר שלי חברה שלי " זה מה שהיה רשום חבל שלי ( של אלונה) חברה שלי (של אלונה) לא מובן? זה אמור להיות חבר של חברה שלי... הבנת הנקרא אחי....
quote:Originally posted by Hell_Copter זה אמור להיות חבר של חברה שלי... הבנת הנקרא אחי.... חחח זה מה שהיה רשום אין לי מוח בשביל לחשוב מה היה צריך להיות רשום
תשמע אחיייי גם לי יש את הקטע הזה ובסוף ההורים באים ואומרים לי שאני אחלה אבל כול הזמן אני צריך להשתפררר איזה מרגיזזזז אבל לא נורא שטיות