Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > פיגוע
Pages (3): « 1 2 [3]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

quote:
Originally posted by NaOren
נו בסדר....
מה אתה רוצה שהם יקחו גם 20 שקל?
זה לא חוקי להעסיק את הפועלים הזרים האלה!!!!!

יופי שזה לא חוקי
רק חבל שכולם מעסיקים אותם!!!@*!@*!!*@

Old Post Nov-04-2002 21:59 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

quote:
Originally posted by NaOren
שמע אחי...
אני לא ממש מתמצה בזה
אבל אני יודע שיש עבודות כיום ... ואולי הם לא ממש טובות
אבל יש עבודות
ואבא שלך עבד בהיי טק אז הוא לא רגיל לעבודות כאלה...

ובאמת מלא מפוטרים יש בהי טק בכמה חודשים האחרונים...
ומה שהכי חרא זה שלא יכולים להגיד להם יענו שבוע מראש או משהו כזה...
בבוקר הם באים ומגלים שפיטרו אותם

איזה עבודות? לאסוף זבל ברחוב??? אני ממש לא מצליח לחשוב על עבודות כרגע, אולי תאיר את עיני???
מה גם שלרוב העבודות שמקבלים בהם יותר משכר מינימום או שאבא שלי הוא יותר מדיי מותאם לעבודה כלומר
overqualified
או שאבא שלי בכלל לא מוכשר לעבודה, אתה מבין את הבעיה אחי??

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Nov-04-2002 22:02  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjNumShum
Kusiot Addict

Registered: Sep 2001

quote:
Originally posted by guetag
האפשרות לעזוב תמיד פתוחה אם רע לך

האמת שהאפשרות הזאת בכלל לא כלכך פתוחה
תמיד יש בעיה של אזרחות ואישור עבודה בכלל יש את הבעיה של הדת יש המון גזענות
ובכלל זה לא כלכך פשוט לקום ולעזוב

Old Post Nov-04-2002 22:02  Israel
Click Here to See the Profile for DjNumShum Click here to Send DjNumShum a Private Message Add DjNumShum to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
NaOren
shake it H-A-R-D

Registered: Mar 2002

quote:
Originally posted by Vortex_SA
איזה עבודות? לאסוף זבל ברחוב??? אני ממש לא מצליח לחשוב על עבודות כרגע, אולי תאיר את עיני???
מה גם שלרוב העבודות שמקבלים בהם יותר משכר מינימום או שאבא שלי הוא יותר מדיי מותאם לעבודה כלומר
overqualified
או שאבא שלי בכלל לא מוכשר לעבודה, אתה מבין את הבעיה אחי??

כן...
ולא יודע מה להגיד לך...
לא עולות לי גם בראש עבודות..

מצטער שלאבא שלך אין עבודה...
אבל על תדאג אם הוא טוב במחשבים אז הוא ימצא עבודה בקרוב...

יאלה זזתי לישון
ביי לכם

Old Post Nov-04-2002 22:04 
Click Here to See the Profile for NaOren Click here to Send NaOren a Private Message Add NaOren to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sniper
Markus Schulz Addict

יובל צודק כל הבעלי חברות מעסיקים פועלים זרים כיוון שהם לא לוקחים הרבה כסף מחפשים לחסוך כל שקל!! בוא נגיד שגנן (פועל זר) מקבל משו כמו 600 דולר לחודש
ופועל ישראלי לא יסכים לקום ביכלל בבוקר בשביל סכופ כזה
זה יוצא 3000 שקל משו כזה לישראלים יש בעיה הם רוצים לעבוד כמה שפחות להרוויח כמה שיותר ולדעתי אם לבן אדם באמת אין כסף אז גם בשביל 200 דולר בחודש הוא יעבוד!! כי צריך לחיות וגם אם העבודה תיהיה ממש קשה ולא נוחה אבל אין מה לעשות צריך לנסות לישרוד בעולם הזה אין ברירה

Old Post Nov-04-2002 22:15 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjNumShum
Kusiot Addict

Registered: Sep 2001

quote:
Originally posted by guetag
אז בעצם גם במקומות אחרים לא הרבה יותר טוב

תחשוב על זה

תשמע ברור שמהבחינה הזאת פה יותר טוב
אבל דיברנו על המצב הכלכלי והמדיני

Old Post Nov-04-2002 22:15  Israel
Click Here to See the Profile for DjNumShum Click here to Send DjNumShum a Private Message Add DjNumShum to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Black-Dragon
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2002

דברו על כלכלה דברו על המצב המדיני..דברו חופשי..אותי מעניין מה שלום אמא של ניקו...שאני מקווה מאוד שלא קרה כלום והכל בסדר..אז אח שלי תן סימן

Old Post Nov-05-2002 00:05  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Black-Dragon Click here to Send Dj Black-Dragon a Private Message Add Dj Black-Dragon to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

quote:
Originally posted by Dj Black-Dragon
דברו על כלכלה דברו על המצב המדיני..דברו חופשי..אותי מעניין מה שלום אמא של ניקו...שאני מקווה מאוד שלא קרה כלום והכל בסדר..אז אח שלי תן סימן

הוא אמר שהיא הייתה קומה מתחת והכל בסדר ברוך השם

איזה סרטים עברתי אתמול שהיה את הפיגוע יא אללה...
הייתי עם ידידה שלי מכפר סבא שגרה ליד נייקון וששמענו על הפיגוע היא כזה עושה לי שאמא שלה אמורה להיות בקניון עם אח שלה
היא ניסתה להתקשר אליה ואמא שלה לא ענתה לה הרבה פעמים
אני פשוט הייתי בהלם... והיא כבר התחילה לבכות והכל... במזל היא הצליחה לתפוס את אמא שלה שבכלל לא הלכה לקניון בסוף כי השעון המעורר שלה לא העיר אותה... איזה שוק הייתי אבל... פשוט עמדתי במקום ולא יכלתי לזוז
ויש אחד פצוע מאוסטרובסקי מרעננה בן 15 ועוד מורה מהבית ספר שלי נפגעה שם בעין... אבל היא תהיה בסדר

ובקשר למצב הכלכלי אני רק יגיד שהעובדים הפיליפינים לדוגמה מרויחים פה גרושים... אבל אז הם מגיעים חזרה לארץ שלהם והם אשכרה מיליונרים שם
אז אל תחשבו שהם לא מרוצים מזה וחושבים שעושקים אותם

Old Post Nov-05-2002 13:23 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sniper
Markus Schulz Addict

quote:
Originally posted by Hell_Copter

ובקשר למצב הכלכלי אני רק יגיד שהעובדים הפיליפינים לדוגמה מרויחים פה גרושים... אבל אז הם מגיעים חזרה לארץ שלהם והם אשכרה מיליונרים שם
אז אל תחשבו שהם לא מרוצים מזה וחושבים שעושקים אותם

צודק אחי לאבא שלי יש פועלים רומנים שהם פה מקבלים בחודש משו כמו 700 דולר בלי הגובים שאבא שלי מארגן להם פה ושם הם חוזרים הביתה והם יכולים לחיות חודשיים שלוש פעם אחת יצא לי לדבר עם אחד הפועלים שלו והוא אמר שלי שאצלהם ב 100000 שקל אתה יכול ליקנות וילה הכי מפוארת פלוס מכונית חדשה ועוד ישאר לך כסף רק שתיקלוט כמה כסף זה... הם עושים פה יחסית למדינה שלהם פולל כסף

Old Post Nov-05-2002 15:30 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > פיגוע
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 2 [3]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playback3rd Track in Nic Chagall set @ ASOT 350. Awesome tune! [2008] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackBismark - "Reactivate" (Trasp 1 Remix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 10:59.

Forum Rules: