לכל מי שמעניין אותו אנתוני פאפא ביום שבת ב TLV במסיבה של קילומבו אני שם
quote:Originally posted by Shahar קלוט אותו חן הוא אוכל פה סרטים עכשיו שנה הוא בטח יחשוב שאני בן 13 בגלל מה שכתבתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ילד סתם!!! זה היה בצחוק יא גלם שים לב לסמיילי הנשפך מצחוק...
___________________ .
quote:Originally posted by DjChook הוא גאון הוא יודע מה הוא אומר חשבתי שסוסים לא חכמים במיוחד
___________________ Music----is----universaL Pay a visit good fella: Xetro's MySpace Xetro's Facebook page
טעויות קורות תראה למשל את אלונה
quote:Originally posted by Vortex_SA חשבתי שסוסים לא חכמים במיוחד בוא נסה אותי
quote:Originally posted by DjChook טעויות קורות תראה למשל את אלונה אאאההה?? what the קשר??! ואיך אני תמיד נכנסת לכל עניין כזה?!
זה הערות שנונות
הגיעו לי לאוזן שמועות שאין מכירה מוקדמת למסיבה בטיאלוי של טייסטו זה נכון?
quote:Originally posted by Shahar הגיעו לי לאוזן שמועות שאין מכירה מוקדמת למסיבה בטיאלוי של טייסטו זה נכון? מה זה משנה לך?! זה לגילאי 23 ומעלה!!! עם הצגת תעודת זהות לא נוגע לאף אחד פה
quote:Originally posted by Hell_Copter מה זה משנה לך?! זה לגילאי 23 ומעלה!!! עם הצגת תעודת זהות לא נוגע לאף אחד פה ואם יש לי שניים בשכבה שנכנסים? ואמרו פה שאם קונים במכירה מוקדמת אז מכניסים אותך בליינד אז אמרתי שאין מכירה מוקדמת