נימרוד נכון??? קיצר יש פה איזה טרד שלם על פרויקט גאמה
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook שמתי פוסט בטרד על הצבא ושאר ירקות של רועי אנא RESPOND כבר הגבתי לך אחי... אבל אני מדבר על למה קובי לא מגיב לנו...
quote:Originally posted by Hell_Copter כבר הגבתי לך אחי... אבל אני מדבר על למה קובי לא מגיב לנו... נו מה, הבאתם בו כזאת התנפלות
___________________ Check My Music
quote:Originally posted by oDrori נו מה, הבאתם בו כזאת התנפלות מה אתה רוצה הוא מתלונן על מה שאנחנו מדברים... שזה חלק חשוב מהחיים שלנו שהוא בכלל לא מדבר פה על כלום
quote:Originally posted by Hell_Copter מה אתה רוצה הוא מתלונן על מה שאנחנו מדברים... שזה חלק חשוב מהחיים שלנו שהוא בכלל לא מדבר פה על כלום חפיף אחי הוא מדבר במקומות אחרים באתר. קיצוץ מה החלטנו, נבדוק מה הצ'אנסים שלי למשהו סביר שם?
quote:Originally posted by oDrori קיצוץ מה החלטנו, נבדוק מה הצ'אנסים שלי למשהו סביר שם? כן אחי תשאיר כמה שיותר אופציות פתוחות לצבא... מקסימום לא תרצה אז לא תלך בסוף
אני חושב שצריך להגביל את הפורום הזה ל 16 פלוס
quote:Originally posted by DjChook אני חושב שצריך להגביל את הפורום הזה ל 16 פלוס וואי עודד נכנסת כולה בהפרש של כמה ימים
quote:Originally posted by Hell_Copter וואי עודד נכנסת כולה בהפרש של כמה ימים כבר חודש ושלושה שבועות יא פעור וחוץמזה, סתמו, מה לא הייתם אף פעם בני 14-15? (שאלה רטורית, אבל אני כבר רואה חצי מכם באים בתשובות מפגרות)
זה לא קשור תשמע, יובל משחק אותה מוד, אבל בתכלס אני חושב שצריך להחליפו קובי הזה נכנס לפה אחרי שהוא לא כתב כלום ומעלה את הסעיף לכולם אז מה אתה רוצה שאני אגיד ?