|
| quote: | Originally posted by DjChook
וואי איך פספסתי את הטרד הזה ביומיים האלה...
הם אז ככה קודם כל
מושחט זה בכלל לא מילה חחח (באמת)
אם כבר אז הייתי צריך לרשום משוחטים חחח
אבל זה לא משנה, למישהו שקיבל 102 בפסיכומטרי בהבעה עברית אל תצפו ליותר מדי
אני כבר אמרתי שאני הרבה יותר טוב באנגלית...
בקיצור, אריאל דיבר יפה מאד, והוא היחיד שהזכיר קצת באמת את ההסטוריה, ולא פירושים של עצמו, כמו שאתה אלון עושה.
אתה פשוט מסתכל על מצב נתון ומנתח אותו, בצורה ימנית, אבל זה לא ממש משנה, כי אין לך שום בסיס על מה שאתה מדבר.
בקשר למה שאמרת אריאל על שינוי אני לא חושב שאתה צודק
לא נתת להם הזדמנות, וראינו כבר את כל מה שהשאר מציעים, אני חושב שהגיע הזמן לתת למפלגה, אני אפילו לא זוכר באיזה מילים השתמשת, לא לייבור, כן לייבור, חרטא, כאילו שאני מבין בזה משהו להכנס ולהראות את כוחה
אני חושב שהם יכולים לתרום הרבה לכלכלה, והם דיברו על המצב הביטחוני רק בגלל שזה נוגע עכשיו לאנשים, לא באמת אכפת להם מיזה וזה לא בראש מעינם.
מה שאמרתי ואני עדיין דבק בו, הוא שאני הייתי בוחר עבודה רק בשביל שאריק לא יהיה בשלטון, לא אכפת לי בכלל ממצנע, אני פשוט משוכנע שהוא יהיה טוב יותר משרון.
מה שאומרים על זה שהוא טירון פוליטי, במיוחד ששרון אומר את זה מצחיק אותי,
שרון עם כל הכביכול נסיון שלו, לא הוביל לכלום, חוץ משנתיים הכי גרועות של מדינת ישראל, אז אולי הגיע הזמן לתת למישהו שהולך בשיטה אחרת,
מה נראה לכולכם שמצנע קם בבוקר ומחליט החלטות, הוא יושב עם יועצים שיש להם המון נסיון והם דנים בזה
וחוץ מיזה, הוא בכל זאת יודע להפעיל מערכות גדולות, אומנם לא בסדר גודל של מדינה, אבל להיות ראש עיר של עיר כמו חיפה, שהיא אחת הגדולות, זה כן כבוד.
בקיצור מה שאני אומר זה ששרון גרוע
רועי יכול למצוצ לי, עם צ בסוף ולא ץ ותפסיקו להעיר לי על העברית
זה כמו שאני תמיד אומר אם במקום עם ועם במקום אם
יש אנשים שזה לא מובן מאילו בשבילהם !
And then again, if someone want to test my English he's more then welcome to do so
אבל לא עכשיו כי אני חולה, ואני לא חושב על מה אני רושם אלא רק על המסר
פאק זה יצא ארוך
קיצר, אני תומך בשינוי, אבל נגד שרון, ויותר חשוב לי ששרון לא יהיה בממשלה, מאשר שטומי יהיה חזק, כי הוא גם ככה יהיה |
אם כולם יחשבו כמוך ויזחרו לעבודה
טומי לא יהיה חזק
אבל עזוב
יש לך 18 דרך אגב?
| quote: | מזל שאריאל קפץ ...
נראה לי חסך הרבה עבודה ...
רק לא נראה לי שהליכודניקים פה ישקיעו ויקראו מה שהוא כתב
אורן תדפיס ולך עם זה לאבא שלך ... |
ומה אבא שלו אתה חושב יגיד?
הכל שטויות, היידה ביבי!
כמו כל ליכודניק מבין וגאון בנפלאות המצב הבטחוני
הכי מצחיק שהם מראים פיגועים וזה, והקטע הוא, שבתקופת שרון חווינו הכי הרבה פיגועים אי פעם
אבל לא משנה
עזבו מצב בטחוני, כמה אפשר לטחון את זה שהוא לא עומד להשתנות בקרוב ולא משנה איזה פאקינג מפלגה גדולה , ליכוד או עבודה תהיה שלטת
מה שכן אפשר לשנות , זה את הכלכלה, עדיף עבודה
ואריאל , יפה מה שאתה אומר, אבל בכל זאת טומי יכול לתרום הרבה לכלכלה,
אז מה אם הוא קפיטליסט, למה בארה"ב הכלכלה חלשה?
תשמע, אמא שלי כרגע חייה עם הבטחת הכנסה, אבל תמיד ההורים שלי עבדו , והיינו מעמד ביניים , וגם היום היא מחפשת עבודה.
כל הקצבאות הענקיות האלה, וכל הבלאגן , זה מה שגורם להרבה אנשים לבחור להיות מובטלים
צריך להפסיק את העידוד הזה, שכולם יצאו לעבוד, נכון שקשה למצוא עבודה, אבל ברגע שיהיה יותר כסף לפיתוח , לחינוך ,והשכלה וכל זה , שיילקח כמובן מהחרדים
תהיה גם עבודה
לא רק מפלגה סוציאלית יכולה לשפר את הכלכלה
ברור שעם שרון זה לא יילך , הוא רק מקצץ ונותן לחרדים , או התנחלויות
בקיצור, הייתי הכי מעדיף את העבודה + שינוי + מרצ שהיא גם מפלגה חברתית אנטי-דתית מעולה
אבל לא יהיה מספיק מנדטים
ככה שהכי טוב
עבודה בשלטון - שינוי - ליכוד