|
|
|
|
 |
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001
|
|
|
| quote: | Originally posted by Trance man
הנה בדיוק אמרת את מה שאני רציתי להגיד כבר מההתחלה - שמה לעשות, פרוגרסיב זאת מוזיקה לאנשים יותר בוגרים בהבנה במוזיקה..אנשים שפחות מחפשים את ה"עליות המטורפות" אלא יותר רוצים קצב ולרקוד בכיף לביטים חזקים ומיוחדים...
בגלל זה גם המסיבות שבהם משמיעים את המוזיקה הזאתי היא לקהל בוגר..22+ לפחות, ואני מבין את זה..כי 95 אחוז מהאנשים בגילאים 16-18 עדיין לא מבינים את המוזיקה הזאת, ואתה ,מה לעשות, בינהם אחי....וזה חבל, תתחיל להפתח ולנסות לשמוע את זה ותראה שאתה תאהב את זה...
לא סתם קוראים למוזיקה הזאת פרוגרסיב, הפירוש של המילה הוא "מתקדם".. |
אמרת את זה וכמה שזה נכון....תאמין לי אתה צודק....
ורועי אתה לא צריך ללכת למסיבות האלה בשביל לדעת מה יש
כי אני יודע הרבה דברים לפני ואני לא אוהב את המסיבות שאתה הולך עליהם
כמובן שיש טראנסים חזקים וטובים
אבל תראה דוגמא
I'll be your angel
או
I'm alone
עכשיו
I'm alone
זה אחד מהטראנסים היותר טובים
אבל במסיבה הייתי ממש מעדיף את
I'll be your angel
פשוט הקצב שלו הורס
תראה זה לא שאני שונא טראנסים ,אני פשוט מראה שפשוט הקצב זה מה שבאמת שולט ...
במסיבה עדיף סטייל
Lemon 8
מ
James Holden
כמה שאני אוהב אותו הרוב הוא די קל , זה גם מצויין אבל העיקר זה
lemon 8
מפציץ בפרוג טוב ומקפיץ

James Holden is my only GOD!
|
|
Jan-14-2003 18:09
|
|
|
 |
 |
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002
|
|
|
| quote: | Originally posted by Trance man
הנה בדיוק אמרת את מה שאני רציתי להגיד כבר מההתחלה - שמה לעשות, פרוגרסיב זאת מוזיקה לאנשים יותר בוגרים בהבנה במוזיקה..אנשים שפחות מחפשים את ה"עליות המטורפות" אלא יותר רוצים קצב ולרקוד בכיף לביטים חזקים ומיוחדים...
בגלל זה גם המסיבות שבהם משמיעים את המוזיקה הזאתי היא לקהל בוגר..22+ לפחות, ואני מבין את זה..כי 95 אחוז מהאנשים בגילאים 16-18 עדיין לא מבינים את המוזיקה הזאת, ואתה ,מה לעשות, בינהם אחי....וזה חבל, תתחיל להפתח ולנסות לשמוע את זה ותראה שאתה תאהב את זה...
לא סתם קוראים למוזיקה הזאת פרוגרסיב, הפירוש של המילה הוא "מתקדם".. |
כוסעמק, לא כל אחד חייב לאהוב פרוג אם כל אחד היה אוהב זה היה ממוסחר ומגעיל כי היוצרים היו מתחילים לעשות את זה ממוסחר יותר ויותר, בדיוק כמו טראנס... הבעיה עם הטראנס זה שהוא הופך למאוד ממוסחר וקשה למצוא דברים טובים היום, ופרוגרסיב עוד לא התמסחר, ועם הקצב הזה הוא יתמסחר מהר מאוד ועוד ככה שנה שנתיים כבר יעברו להרוס זאנר אחר של מוזיקה...
אני אוהב מאוד פרוג וטראנס, גאראג', טקנו ומה לא, פשוט לכל זאנר יש את הקטעים הטובים יותר והטובים פחות ובזמן האחרון לפרוג ולדיפ בעיקר יש יותר קטעים טובים מגרועים ביחס לטראנס שנעשה כבר דיי מסחרי ככה שצריך להתמצא כדי למצוא דברים יפים, ובפרוג היום אתה יכול כמעט בכל טראק להשתמש בצורה יפה, כמעט אין משהו שלא תצליח לשלב בסט... 
וזה לא קשור לגיל כל כך הפתיחות המוזיקלית, זה קשור לרצון להפתח והרצון להפתח תלוי בין אנשים, יש אנשים שפתוחים יותר ופחות בגילאים שונים...
וזה גם מאוד תלוי איזה סגנון של פרוגרסיב מנגנים כמובן...
Xetro's Facebook page
|
|
Jan-14-2003 22:18
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 12:26.
Forum Rules: