quote:Originally posted by Hell_Copter חחחחחחח לא הבנתי למה אתה אומר את זה מה הקשר לגופייה ורחב יד? (חוץ מהיד הרחבה ) או שאולי היד הרחבה היא הקשר... טוב עזבתי אותי לרגע...
___________________ Music----is----universaL Pay a visit good fella: Xetro's MySpace Xetro's Facebook page
quote:Originally posted by Vortex_SA מה הקשר לגופייה ורחב יד? (חוץ מהיד הרחבה ) או שאולי היד הרחבה היא הקשר... טוב עזבתי אותי לרגע... כן אה... והם בלי קשר קשה קליטה שכמוך
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter כן אה... והם בלי קשר קשה קליטה שכמוך אה..... אין לי ממש מה להגיד על זה אני מנחש שאתה צודק אגב פול ספאמינג הולך פה אז אני אומר מזל טוב!
happy birthday to the both of you! and Mosh, you better be on here at least two more years
___________________ If God is the answer, it must have been a very stupid question.
מזל טוב אחים שלי!!!!!!!!!!!!!
___________________ The Ones who look for love Will not Find their seek let the love find you and take it easy! Build Your Empire
מאאאאזל טוף אל תשתוללו יותר מידי היום! בלי סמים אהה?
quote:Originally posted by Trance man מאאאאזל טוף אל תשתוללו יותר מידי היום! בלי סמים אהה? הם ילדודס אחי עדיין לא ניסו אלכוהול אלא אם כן אייל מרשה ליובל לשתות...
quote:Originally posted by Hell_Copter הם ילדודס אחי עדיין לא ניסו אלכוהול אלא אם כן אייל מרשה ליובל לשתות... ילדודס אה? יא גדול
quote:Originally posted by Hell_Copter אני לא לוקח אותך ברצינות good good שתצטרך לקחת אותי ברצינות אתה תדע מזה