ברוך הבא אחי אם יש בעיות פנה אלי או אל רועי ... קיצר תעשה חיים וד"ש בביית ...
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike ברוך הבא אחי אם יש בעיות פנה אלי או אל רועי ... קיצר תעשה חיים וד"ש בביית ... מה עם אורי פיינמן והסוכר המותך שהובטח לי?!?! וגם כפיות שוקולד בדבש אפשר
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter מה עם אורי פיינמן והסוכר המותך שהובטח לי?!?! וגם כפיות שוקולד בדבש אפשר ?!?!מה
quote:Originally posted by Tarantula נעים מאוד אני אלונה הבת ה-שולטת של הפורום!@#$%%! חחחחחחחח מנסה עוד לסחוט את המעמד, אה?? תני גם כבוד לטלי. מה קרה?? בכל מקרה, נעים מאוד! אני אורן!!! תהנה מהפורום ולכמויות האדירות של הטראנס והצחוקים שיש לו להציע ודירבלאק! אל תהיה כמו כל האלה שכותבים הודעה וחצי ונעלמים......
[QUOTE]Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחח מנסה עוד לסחוט את המעמד, אה?? תני גם כבוד לטלי. מה קרה?? תודה אורן
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחח מנסה עוד לסחוט את המעמד, אה?? תני גם כבוד לטלי. מה קרה?? בכל מקרה, נעים מאוד! אני אורן!!! תהנה מהפורום ולכמויות האדירות של הטראנס והצחוקים שיש לו להציע ודירבלאק! אל תהיה כמו כל האלה שכותבים הודעה וחצי ונעלמים...... לא סוחטת שום מעמד, רק לוקחת מה שמגיע לי !@#$