Generals משחק ענננקק... מת שיהיה לי אותו
quote:Originally posted by coby Generals משחק ענננקק... מת שיהיה לי אותו [ אם אין לך אותו .. איך אתה יודע שהוא ענק...? .. טוב לא חשוב... אין לי כוח להוריד את זה אפילו
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
quote:Originally posted by Hell_Copter אלעד מקבל בתחת מחן שנוח לו!! היי היי היי היי היי!!! נא לדבר יפה
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter ומה זה יתן לי? שמע... יש מקומות ששמה תוכל לעשות את זה בכסף....
quote:Originally posted by Flotser שמע... יש מקומות ששמה תוכל לעשות את זה בכסף.... כסף טוב? אבל שמע אתה חושב יקבלו אותי?!? אין לי ממש נסיון בזה...
לחן יש... התור הסתיים כפרה?
quote:Originally posted by Hell_Copter כסף טוב? אבל שמע אתה חושב יקבלו אותי?!? אין לי ממש נסיון בזה... אם אני אבוא למפגש שלכם אני אתן לך להתאמן עלי קצת....
רועי אל תשחק אותה אנחנו יודעים מה אתה עושה בבלוק באסטר אורן לא הבנתי את הטרד אני יודע שיש לי את זה איזה תור ?
quote:Originally posted by Flotser אם אני אבוא למפגש שלכם אני אתן לך להתאמן עלי קצת.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין מכיאל אתה פשוט קרווווועעעעעעעע
quote:Originally posted by DjChook רועי אל תשחק אותה אנחנו יודעים מה אתה עושה בבלוק באסטר אורן לא הבנתי את הטרד אני יודע שיש לי את זה איזה תור ? זה....