אני רואה עכשיו איכות על הפנים ונתקע דיי הרבה ... מה רואים פה בכלל ? איפה ההופעה אינעל ראבאק ? סתם רואים מישהוא מול המחשב מתקלט
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike אני רואה עכשיו איכות על הפנים ונתקע דיי הרבה ... מה רואים פה בכלל ? איפה ההופעה אינעל ראבאק ? סתם רואים מישהוא מול המחשב מתקלט עזוב אותך לראות תשמע ברדיו... אין מה לראות וכנס למירק... אנחנו שם כמה חבר'ה... תבוא
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter עזוב אותך לראות תשמע ברדיו... אין מה לראות וכנס למירק... אנחנו שם כמה חבר'ה... תבוא איזה ערוץ יא קקה ?
quote:Originally posted by YuVaL חבר'ס!!!! כל מי ששומע את זה היום בערב!! בואו נעשה מפגש: /server irc.inter.net.il /j #te-il סבבה?? אני שם כבר מחכה לכם... Edit - זה במירק לכל מי שלא הבין
___________________ Check My Music
אני יודע ! אני שם ! כולנו שם איזה צחוקים ! סיגונס איקס שולטים !!! הופעה מדהימה עד עכשיו למרות שזה עדיין בטראק הראשון
איזה אכזבה עם סיגנוס שירדו אחרי חצי שעה... אקט מדהים
quote:Originally posted by luckystrike אני יודע ! אני שם ! כולנו שם איזה צחוקים ! סיגונס איקס שולטים !!! הופעה מדהימה עד עכשיו למרות שזה עדיין בטראק הראשון חחחחח פספסת את הטראק הכי טוב זין על ראשך הארור יאללה שדי ג'יי יופ יהיה טוב
quote:Originally posted by oDrori איזה אכזבה עם סיגנוס שירדו אחרי חצי שעה... אקט מדהים אשכרה רק בשבילם הייתי נוסע ...
quote:Originally posted by oDrori איזה אכזבה עם סיגנוס שירדו אחרי חצי שעה... אקט מדהים יא שרוט זה היה התכנון... שהם רק חצי שעה יהיו... תסתכל בלוח זמנים
גילן פתח עם גריס 2000 ברמיקס של ג'י אנד אם פרוג'קט כבוד לנו!!!!!
אוקיי סיכום כמעט סופי הסט של טומקראפט היה די קקי... אבל היו טיפה הברקות הסט של יופ היה הפתעה לטובה... ממש אהבתי הוא גם שם כל מיני קלאסיקות והכל... גילן פתח טוב אבל התחרבן אחר כך וקוסמיק גייט תותחים!!!!!!!!!!!!!! איזה טראקים פצצות הם שמים!!!! הרגע היה סינטון - קנט ביליב איט (סילברבלו רמיקס)1 והתחלף עכשיו לדה טרוט'... בקטנה
רועי אתה ח-ו-ל-ה נ-פ-ש חחח משחררים סטים משם מעניינים ? (גילן וקוסמיק מעניינים אותי)
___________________ Never again.