חחחחח מסכן הראה חתימה ואתם עושים עליו לינץ' ד"א אני גם רוצה חדש- מכיוון שהרסת את הקודם.. :/ החתימה חמודה- ואי אפשר לראות כמה היא כוסית דרך הפנים שלה
חחחח לירון אני מבין אותך אני כבר שנתיים לא DJ ועדיין DjCHook אני רציתי לשנות את זה ל Chook אבל מתעצל
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook חחחח לירון אני מבין אותך אני כבר שנתיים לא DJ ועדיין DjCHook אני רציתי לשנות את זה ל Chook אבל מתעצל חחח ואותי אתה לא מבין?
quote:Originally posted by Hell_Copter זה כבר הט'רד הארבעה עשר שאני רואה אותך קורא לו לירון תוריד את ה ל!! קוראים לו ירון ותעיף כבר את האווטר אני מתחרפן פה... לירון יענו...ל...ירון... עוד דוגמא שתבין: לרועי.. או שחן באמת דפוק
quote:Originally posted by Rising לירון יענו...ל...ירון... עוד דוגמא שתבין: לרועי.. או שחן באמת דפוק לא מותק... הוא קורא לו לירון!! quote:Originally posted by DjChook חחחח לירון אני מבין אותך מבין מה אני אומר?! וגם בט'רדים אחרים הוא קרא לו לירון... המסקנה המתבקשת כמו שאמרת... חן דפוק
quote:Originally posted by Hell_Copter מבין מה אני אומר?! וגם בט'רדים אחרים הוא קרא לו לירון... המסקנה המתבקשת כמו שאמרת... חן דפוק חח זה עדיין יכול להיות ל... לפי מה שהבנתי פעם ראשונה שקראתי... ולירון...אני מבין אותך. דוגמא נוספת..שתבין אהה ולרועי..אני מבין אותך הוא מפנה את הדיבור אליו... dilema
שניכם דפוקים סתם, ת'אמת אני לא זוכר למה התחלתי לקרוא לירון לירון חה חה חה
quote:Originally posted by Rising חח זה עדיין יכול להיות ל... לפי מה שהבנתי פעם ראשונה שקראתי... ולירון...אני מבין אותך. דוגמא נוספת..שתבין אהה ולרועי..אני מבין אותך הוא מפנה את הדיבור אליו... dilema חחחחחחחחחחחחח אתה יוצא דפוק פה גבר איזה הסברים פילוסופיים אתה מביא... קרא את הפוסט של חן ותפנים
quote:Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחחחחחח אתה יוצא דפוק פה גבר איזה הסברים פילוסופיים אתה מביא... קרא את הפוסט של חן ותפנים חן יא מניאק
למה אורן אני אוהב אותך שיצאת להגנתי נגד הענק מרעננה אבל בתכלס זה לא כזההה טעות יחסית לשטויות שאני מוציא מהפה שלי מדי פעם