o kurwa, ja tez
Whoa you all went with my idea
It's pretty funny. I can read polish perfectly (I was born in Krakow-myslenice) but I cant type it for shit. Yay! I'm coming down to krackow in July.
ja z gliwic...gdzies tak 1 godzine z krakow.
czesc ludzie, im polish, can speak and read it, cant really write it, takes too long. Nice to know theres lots of polish people.
brawo wreszcie polskie forum
quote:Originally posted by maxstradamus brawo wreszcie polskie forum nastepny sie obudzil...
quote:Originally posted by Outsider nastepny sie obudzil... heh i to na dodatek w doslownym tego slowa znaczeniu czas na sniadanie
haha, gdzie wczoraj chlales pijaku??
quote:Originally posted by Outsider haha, gdzie wczoraj chlales pijaku?? chcialbym...ciezko pracowalem apropos, dobrze, ze mi przypomniales...czas wyskoczyc do beer store