quote:Originally posted by NaOren מה ת'מזיין בשכל? בואו לימן... יש לו אחלה אוכל בבית... טמבל אם אתה רוצה באמת תבוא יש אוכל בשבת חחח אתה צריך לאכול קצת
quote:Originally posted by oDrori Ah well... הנחתי שגם השם משפחה של חן זה נאור... הם עונים לשם טמבלים תשמש בו
חחחחחח אני לא יעשה QUOTE להכל... אבל ימן אתה טמבלללללללללללללללל :-) די לדבר איתה על נאצים!!! ושם המשפחה של חן זה RL
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
quote:Originally posted by NaOren חחחחחח אני לא יעשה QUOTE להכל... אבל ימן אתה טמבלללללללללללללללל :-) די לדבר איתה על נאצים!!! ושם המשפחה של חן זה RL אני טמבל?? איפה אתה רואה שכתוב נאצים?????????????
כולה הבאתי הודעה מהפורום הגרמני כי לא הבנתי מה היה כתוב שם
חחחחח ימן אתה לא רק טיפש אלא גם מוזר ובקשר לשם משפחה שלי אני חן הראל !!! לא נאוררר נאור זה רק הכבדים ביותר (נוסעים ב בא אמ וו 740)
___________________ Never again.
quote:Originally posted by Koodoo אני טמבל?? איפה אתה רואה שכתוב נאצים????????????? באי סי קיו
quote:Originally posted by DjChook חחחחח ימן אתה לא רק טיפש אלא גם מוזר ובקשר לשם משפחה שלי אני חן הראל !!! לא נאוררר נאור זה רק הכבדים ביותר (נוסעים ב בא אמ וו 740) רגע.. אז השם משפחה שלך זה הראל נכון?
quote:Originally posted by Koodoo רגע.. אז השם משפחה שלך זה הראל נכון? שחור
ואללה דרורי יותר מצחיק היה שאריאל עומד עם העירוי מורן בא מעיף לו את זה ואומר "אתה רואה מה זה קיבוע" אין אותו רגע מתתתתתייייי
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
זהו, לא מגיב יותר בעניין הכסף שלי
quote:Originally posted by Scorchio ואללה דרורי יותר מצחיק היה שאריאל עומד עם העירוי מורן בא מעיף לו את זה ואומר "אתה רואה מה זה קיבוע" אין אותו רגע מתתתתתייייי חקוק בזכרוני לעד
___________________ Check My Music