witam, wlasnie przypadkiem dzieki sygnaturce "Vmc" (napisana niesamowicie duza czcionka ) wylukalem ten watek... Jestem z miasta zwanego Wroc³aw . Widze ze troche jest tutaj polakow tak wiec pozdrawiam wszystkich Trance Fan's from Poland..i nie tylko
Last edited by [Gerhard] on Jul-21-2003 at 21:31
Jul-21-2003 20:58
Spyder
Anti BS Alliance
Registered: Feb 2002
well ja pojechalam na oboz harczerski i zamjast podprawicz polski to jego jeszcze wjenczej skaleczylam..
figured i would share that even thoe it doesnt fit into the convo
Jul-21-2003 22:05
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
quote:
Originally posted by Spyder
well ja pojechalam na oboz harczerski i zamjast podprawicz polski to jego jeszcze wjenczej skaleczylam..
figured i would share that even thoe it doesnt fit into the convo
Na obozie harcerskim to bardziej chyba by³ bad English niæ polski hehehe... Zw³aszcza na Florydzie
Mam nadziejź æe spździ³a fajnie czas
Ja ostatnio troszkź teæ nad jeziorka jeædæź i ogólnie jest bardzo mi³o.
Pozdrawiam wszystkich którzy rozumiej¹ to, co piszź
Registered: Jun 2001
Ta... w tym roku mayday nie ma zbyt ciekawego line-up'u
Jul-23-2003 22:41
kirstolas
Supreme tranceaddict
Registered: Dec 2001
Can someone give me good advice on poland?
A friend and i are planning to go there in a week or so but we have no idea where we should go. We prefer the coastline and we love to party plus we are going by car, any ideas? Please send me a PM if you can give me usefull information
Thanks in advance
Kirstolas
Jul-25-2003 01:17
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
Doradzi³bym Kirstolasowi ale ja jestem ze rodkowo-wschodniej Polski i nie jestem najbardziej kompetentny jeli chodzi o wskazówki gdzie jechac na Pomorzu. Moæe kto z Was z tamtych okolic udzieli³by mu informacji?
Ok, to kto jedzie na Creamfields, zostaly 3 dni wiec moze jakies spotkanko daloby rade zorganizowac przed wejsciem ??
Aug-06-2003 05:14
KandyKid_420
Senior tranceaddict
Registered: Nov 2002
Jade do Polski znowu za 10 miesiency, juz licze dni. Polska jest miazdzaca, inaczej nie mozna powiedziec, dziewczyny sa zajebiste, pilo jest tanie, kraj jest MOJ, juz nie moge sie doczekac
Last edited by KandyKid_420 on Aug-09-2003 at 21:43
Aug-06-2003 09:15
Piotro
Guest
Registered: Not Yet
Originally posted by SBK
Ok, to kto jedzie na Creamfields, zostaly 3 dni wiec moze jakies spotkanko daloby rade zorganizowac przed wejsciem ??
Ja jade na Creamfields. Bede oko 14h tam. Ma ktos informacie okturej bedzie sasha gral? Spotkanko jest gut
O kturej?
Aug-06-2003 12:55
Piotr3k
Senior tranceaddict
Registered: Jun 2001