|
|
|
|
 |
Projekt4.o
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2002
|
|
|
okaj widze ze zyja jeszcze ludzie a wiec spoko a wiec, jak ktos ma jakies informcje dotyczace Creamfields 2004 to pisac tutaj oka, bo chce wiedziec jak najwiecej jak najszybciej, najlepiej kiedy bedzie oraz kto jak sie da tam moze bedzie grac, bo napewno nie ktorzy z wos maja wtyki tu i tam i slysza rozne rzeczy ktore za nim do kanady dotra to bedzie po festiwalu, bo moze za rok jade do polski, ale chcialbym jechac na nature one, mysteryland oraz dance valley, bo sensation troche za wczesnie, ja jeszcze bede najebany i napewno nie bede w stanie tam dojechac, a te imprezki co wymienielem sa ciut blizej, no i mysle ze nie bedzie tak jak w tym roku kurwa ze dance valley and nature 1 w ten sam weekend byl cholera, 
aha i jeszcze jedno
CH.W.D.P. 

|
|
Oct-04-2003 23:55
|
|
|
 |
 |
agni_gr
tranceaddict in training
Registered: Aug 2003
|
|
|
Ja tez mowie po Polsku...!
Nie ma znaczenia ze mieszkam w Grecji... Tez umie mowic po Polsku..!
|
|
Oct-14-2003 06:14
|
|
|
 |
 |
Projekt4.o
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2002
|
|
|
witam witam wszystkich nowych
pytanko do TOTA`s gdzie idziecie 22 listopada bo sa dwie mega duze imprezki, w Vivie ma grac Lady Dana, widzialem ja spoko jest, ale za to Toma nigdy nie widzialem, a co do Guv, czyli Picotto oraz Vath, to nic nie powiem oprocz ze Picotto to dupa a nie dj, tzn to co gral w Polsce w dniu 9 sierpnia w Bagiczu, <--- dla kumatych , to byla ostra lipa, o wiele lepiej Christian Smith zagral oraz Clarke 

|
|
Oct-15-2003 01:40
|
|
|
 |
 |
StereoPrincess
sassy one-piece

Registered: May 2001
|
|
|
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
witam witam wszystkich nowych
pytanko do TOTA`s gdzie idziecie 22 listopada bo sa dwie mega duze imprezki, w Vivie ma grac Lady Dana, widzialem ja spoko jest, ale za to Toma nigdy nie widzialem, a co do Guv, czyli Picotto oraz Vath, to nic nie powiem oprocz ze Picotto to dupa a nie dj, tzn to co gral w Polsce w dniu 9 sierpnia w Bagiczu, <--- dla kumatych , to byla ostra lipa, o wiele lepiej Christian Smith zagral oraz Clarke |
Ja myszle ze wszyscy lub wiekszosc beda na Picotto i Vath.
|
|
Oct-17-2003 01:20
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 02:27.
Forum Rules: