|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Projekt4.o
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2002
|
|
|
anuneventrade a ja napisalem zeby sie nie pokazywali w polsce i tyle wole tych co sa mniej znani ale lepiej graja, bo ostatnio zaden z tych trzech wyzej wymienionych nic ciekawego nie gra, tzn tiesto, pvd oraz avb
infinity a gdzie nad morzem byles, mowicie super byl creamfields a w szczegolnosci rytm ulicy oraz nie przeszadzaj z tym progiem co, sasha + digweed napewno by musieli zagrac back to back a wiec ze 4 godziniki juz tutaj masz, ale Sander tez moze byc, co DD nie wypowiadam sie nie sa w mojim guscie i zadnych z ich piosenek, setow albo albumow nie lubie jakos.
a czy ktos wie czy bedzie TEKNICA za rok bo musze przyznac ze nawet spoko wygladala oto kto gral Dj Rush (Chicago), Umek (Slowenia), < ---- ja chce go cholera zobaczyc wkoncu, Technasia (Paryz), Moguai (Frankfurt), Chris Liebing (Frankfurt), Mauro Picotto (Wlochy), Basic Implant/live, Ken Ishii (Japonia) i inni...
,

|
|
Nov-07-2003 03:14
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
Projekt4.o
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2002
|
|
|
Nov-07-2003 03:45
|
|
|
 |
 |
squirrelly
The Phun Nun

Registered: Oct 2003
|
|
|
Nov-07-2003 18:01
|
|
|
 |
 |
vmc
Travelling Without Moving

Registered: Jan 2002
|
|
|
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
mam pytanie, bo to wkoncu jest tranceaddict strona a wiec pytanko jest, kogo bys chcial/chciala widziec na Creamfields w Polsce |
PvD, Ferry Corsten, Tiesto, Marco V, Sander Kleinenberg, Sasha, Moguai, Sven Vath, DJ Hell
| quote: | Originally posted by anuneventrade
hahahhahahahha
Jestem pod prysznicem prawje 5 ci 6 raze dziennie, to wiec dla tego to napisalam. Za duzo kolegow i kolezanki zawsze mowia ze nie moge od desz od prysznica! |
lol.. a moze masz tam towarzystwo pod tym prysznicem ? 
Nov-07-2003 18:20
|
|
|
 |
 |
squirrelly
The Phun Nun

Registered: Oct 2003
|
|
|
Nov-07-2003 18:27
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 20:59.
Forum Rules: