|
Re: אתה טיפה טועה...
| quote: | Originally posted by Vortex_SA
תראה, ווסטקס זה הדבר הכי טוב שקרה לפטיפונים, עשיתי בעצמי השוואה בין ווסטקס לטכניקס בחנות, עם אותם תקליטים, ופשוט הווסטקס לקחו בגדול, הכל שם פשוט אינסטנט, אשכרה אתה לוחץ על הפליי של המנוע הוא ישר מגיב, יש שם גם רוורס ושליטה על מהירויות העצירה וההאצה, המנוע ממש חזק, בקושי יכולתי לעצור את התקליט (מה שנותן כיוון יותר מדויק של התקליט), ולטכניקס, מה לעשות, אין את כל הפונקציות האלה, הטכניקס זה סבבה, אבל אחי אם אי פעם תנסה את הווסטקס תאמין לי שאפילו לא תסתכל על הטכניקס... וגם שכחתי את הפקטור של האולטרה פיטש בווסטקס, שפשוט מאפשר לך למקסס הרבה יותר מגוון של שירים.. ולגבי קומפקטים, אני בחיים לא יקנה קומפקטים עם אפקטים, זה בזבוז כסף, צריך רק אינסטנט פליי ופיטש נורמלי (16%), וזהו, אם אתה רוצה אפקטים תקנה ביחידה נפרדת, ככה גם יש אפקטים על הפטיפונים ובכלל אני דוגל בזה שאם האומן היה רוצה שיהיו אפקטים בטראק הוא היה שם אותם לבד, זה מה שאני עושה בכל מקרה, מה שכן האפקט היחיד שבאמת שווה לקנות אותו עם המכשיר זה הפילטר במיקסר של אלן והיט' ( ), פשוט פילטר שולט, עם אל אף או, אין, מיקסר סוף, אני יקנה את הגרסה של הארבע ערוצים עם שני ווסטקסים בהזדמנות, בנתיים אני חוסך למחשב משלי לטראקים... |
תבינו שכל השטויות האלו לא מעניינות
פעם אחרונה שניגנתי על פטיפון לא קרה לי שאמרתי
"שיט הלוואי שיכלתי לסובב את התקליט ברוורס"
או שאמרתי
"או בידיוק פה אני צריך פיטש של 30%!!!"
או
"חבל שאני לא יכול לשבת על הפטיפון והוא ימשיך להסתובב"
כי לא צריך את השטויות האלו .
התקליטנים הראשונים בכלל מיקססו בלי פיטש!!
זה הכל שטויות שנועדו למכור מכשיר בפי 2 מחיר שעושה בידיוק מה שמכשיר שעולה חצי ממנו עושה!!
E-mail: [email protected]
|