וואי וואי, איזה מבולבלים אתם...
טוב, נתחיל... יש את הבחור שאומר שלא קנו את הווסטקס בארץ כל כך, זה בגלל המחיר אחי , גם טכניקס לא מי יודע מה קונים בארץ... ויש את מי שהיה אחריו, שים לב שלא ציינתי איזה דגם של א&ה, והתכוונתי לדגם של ה4 ערוצים,
| quote: |
תבינו שכל השטויות האלו לא מעניינות
פעם אחרונה שניגנתי על פטיפון לא קרה לי שאמרתי
"שיט הלוואי שיכלתי לסובב את התקליט ברוורס"
או שאמרתי
"או בידיוק פה אני צריך פיטש של 30%!!!"
או
"חבל שאני לא יכול לשבת על הפטיפון והוא ימשיך להסתובב"
כי לא צריך את השטויות האלו .
התקליטנים הראשונים בכלל מיקססו בלי פיטש!!
|
אוי אתה כזה טועה, אחי יש לך מושג כמה פעמים אמרתי לעצמי למה אין פה יותר פיטש???? אז במקום זה האצתי את התקליט עם האצבע כל הזמן, והנה באו ווסטקס ופתרו לי את הבעיה! וגם לתקליטנים הראשונים היה "פיטש" כי היו פטיפונים שהיה אפשר לכוון להם את המהירות ניגון שלהם, תאמין לי ראיתי...
והעוצמה של המנוע מאוד חשוב לי, אני לא רוצה בטעות להעביר את היד או שמישהו יקפיץ את הפטיפון ויחרבש לי את המיקס...
| quote: |
ובקשר לכל הדברים האלה רוורס, פיץ' גבוה זה טוב לתקליטנים של היפ הופ וראפ שעובדים הרבה עם סקראצ'ים ברור שלתקליטן רגיל אין מה לעשות עם הדברים האלה.
|
תתפלא כמה אני משתמש בסקרצ'ים ופיץ' גבוהה בסטים שלי, ריוורס גם מוסיף הרבה...
| quote: | אני יודע שיש אלטרנטיבות לטכניקס לא פחות טובות אני רק באתי להראות פואנטה
אבל אתה אמרת שלמשל אתה לא תקנה קומפקט עם אפקטים ומספיק לך קומפקט יציב עם מהירות פיטש מדוייקת
אז למה אתה הולך וממליץ על פטיפון ווסטקס שיש לו אלף פונקציות וחידושים מול הטכניקס שלכאורה נראה פשוט אין לו את האפקטים האלה
פשוט מנוע יציב ופיטש מדוייק |
מה שיש לווסטקס זה לא אפקטים, זה צורות של ניגון הויניל, אפקטים זה הכפלות של סאונד, בידוד תדרים וכאלה, מה שיש לווסטקס זה לא אפקטים... אני לא יוצר סתירות, אל תדאג לי 
| quote: | | שמע, רוורס בשבילי זה משהו שאני אשתמש אולי בשביל סימפול או משהו כזה, באמת שלטראנס זה לא ממש רלוונטי. אולטרה פיטץ', אני אישית רוצה כי אני מתכנן לתקלט כמה סגנונות במהירויות ממש רחוקות. וממש ממש בלי קשר, הפיטץ' של הווסטאקס מדוייק כמו זה של הטכניקס, והמנוע לא פחות טוב, הדבר היחיד שיש לווסטאקס להוכיח את עצמו נגד הטכניקס זה בעמידות. |
אני לא אמרתי שהטכניקס פחות מדויק, אבל מה שכן המנוע של הווסטקס הרבה יותר חזק, תנסה ותראה... ועמידות, הם באמת צריכים להוכיח את עצמם, אבל אני חושב שהם יצליחו מאוד...
| quote: | | תבין שברגע שאתה שם פיצ' בטראק של יותר מ8 הטראק כבר לא שווה כי הכל מתעוות כולל הקיק שנהרס ומאבד מהאפקטיביות שלו |
תלוי מאוד (!) באיזה קיק מדובר ובאיזה טראק, ולפעמים זה מוסיף הרבה לטראק, וזה גם יותר יצירתי מסתם לנגן טראקים שדומים בביפיאם שלהם...
ונראה לי הקי אדג'סט זה דבר מטומטם, זה אולי טוב לאיזה 2 מקרים, אבל ביננו, מי זוכר את הסולמות של הטראקים שלו ככה שהוא יכול למקסס איתם ככה? מקסימום אני יודע לאיזה טראקים יש בס על אותו תו בהתחלה ואז אני ממקסס אותו עם מלודיה של טראק אחר...
והכוונה שלי היא לא סולם מינורי\מז'ורי, הכווונה היא מאיזה תו מתחיל הסולם למי שמתכוון שוב לטעון שיש לי סתירות 
Xetro's Facebook page
|