אם לא תהיה דירה נעשה מפגש בפארק רק בלי פלאטה
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter קשקשו קשקשו אבל אף אחד לא נידב בית אז אני יכריז... שבת בפארק רעננה! למה דווקא רעננה?
יש משהו כמו 5 חברה מרעננה ועוד 3 בערך מכפר סבא ...ועוד הרבה מסביב וחוץ מזה רעננה זה איפה שמייסדי הפורום גרים שבת ב1 בצהררים פארק רעננה בחניהליד הבית קפה ?!!?!?!?! מתאים [?או שאתם מעדיפים קניון שבעת הכוכבים]
אני כנראה יכול, אבל מחר ככה ב12 אני אדע בטוח... אפשר אולי לעשות את המפגש טיפה אחרי 12? והאם יש מצב מישהו מקפיץ אותי בדרך מתל-אביב, אפשר מכביש החוף נגיד... ?
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
אני מחר ב 18 בנתניה באימון מתי אתם מתכננים ?
___________________ Never again.
בואו נעשה את זה ב 3 ככה... מתאים לכם??
quote:Originally posted by Hell_Copter בואו נעשה את זה ב 3 ככה... מתאים לכם?? 3 זה לא טוב ב12 בעזריאלי ?
quote:Originally posted by DJ_Yuval 3 זה לא טוב ב12 בעזריאלי ? מי ער ב 12?!?!?!@$@#?!?~?!@?!!@#?!@?@#?$@#?$? תגיד תודה שאנשים מתעוררים בשביל זה ב 3 ואין לי כוח עד עזריאלי פארק רעננה הכי ליגה יש שם מנגלים ומקום בפנאן לשבת!!
רועי 3 זה כבר לא טוב אני צריך להיות בבית ב5 וחצי...