חחח ואני משחק בקויק רייס אני הולך ללמוד עכשיו יותר מאוחר אני יתחיל לשחק נורמלי אבל באמת נראה משחק בסט ועוד זה עובד לי על המחשב P3 550 GIFA2MX
quote:Originally posted by NyKoN איפה? :/ אני נתקעתי במסלול שיא הקשה... 6 סיבובים באיזה מסלול עם כמה פניות של איזה 30 מעלות ומלללללללא תנועה וזה כמעט בלתי אפשרי לא זוכר מדויק.. אצלי לא הגעתי לשם, אלא אצל חבר כי יש לו הגה אבל זה נראה לי שלב 17, או משו כזה.. הוא פשוט לא נותן לי להתחרות.. :\
quote:Originally posted by KrazyDJs לא זוכר מדויק.. אצלי לא הגעתי לשם, אלא אצל חבר כי יש לו הגה אבל זה נראה לי שלב 17, או משו כזה.. הוא פשוט לא נותן לי להתחרות.. :\ אחי אתה צריך לשפר את המכונית שלך וויזואלית ואז זה יעלה לך את הכוכבים ותוכל להתחרות
אה..תודה אני ינסה את זה... הקטע הוא ששמתי איזה vinyl שקיבלתי. לא יודע אם זה עזר.. למראה חיצוני אתה מתכוון למדבקות והכל.. או לשנות ת spoiler, rims, הנמכות וכל אלו ?
הכל ספוילר, הנמכות, פנסים חדשים, צבע, ויינלים הכלללללל קח לדוגמא את הסקייליין שלי ועוד משהו קטן :P שיא אישי חדש שלי
פייי איזה מכונית אח שלההה הבאת אותה יפה... 500,000 ? לא יודע איך השגת כ"כ הרבה ומספר עגול אצלי הטריינר המזדיין \ קודים לא עבדו ד"א... איזה עצבים... בכל מקרה תודה אם יצא לי היום אני ילך לחבר שלי וישפץ תמכונית
קניתי הגה ודוושות ! חחח .. עכשיו אני מנסה להשיג את המישחק הזה
המשחק הזה ממכר אכו שרמוטההה !!!!!אם אני מתחיל ...אני מצליח לעזוב רק אחרי מינימום 3 שעות !!!!גם אתם כך ??
quote:Originally posted by nFaivel זאת המכונית שלי צריך לעשות אותה עוד יותר יפה איפה מכונית? :/ אני במירוץ 86- מחליף כל 2 דקות מכונית.. בעיקר בין הסופרה/סקייליין והאס2000 שאני הכי אוהב
אני בשלב 52 עם ארקסאקס איזה קטלני זה
כשמדברים על משחקי מכוניות אין על קרמגדון
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter כשמדברים על משחקי מכוניות אין על קרמגדון בזה אתה צודק
___________________ Never again.