Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הקהל הישראלי - והפעם: מה זה קורה פה???
Pages (4): « 1 2 3 [4]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
deluxe
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2001

תבינו משהו
המסיבות וה"סצינה" שאתם מתלוננים עליה זה מסיבות חיילים\נוער בחורבות בקיבוצים ובחגים אולי גם עושים לנו ג'סטה ומארגנים מסיבה שכונה במועדון בת"א

מה אתם חושבים, שלגילאי 20+ זה נראה ככה?
ה"סצינה" שיש לנו זה סצינת ה"לעשות כסף מילדים קטנים" וככה המארגנים מסתכלים על זה וככה זה גם נראה. ולא מעט צוחקים עליהם שהם הגננות של הנוער בימי שישי בערב (בגלל זה זה לא כ"כ נחשב המסיבות האלה...)
עד שיקום מועדון רציני ויגיד "אנחנו לבני 18+" ואשכרה יארגן מסיבות טובות (בלי להיטים) יש עוד זמן

אבל אל תתלוננו יותר מדי. תחשבו על זה שכמעט באף מקום בעולם אין דבר כזה שאנשים בגילאים שלנו הולכים למסיבות...

Old Post Jan-09-2004 11:48  Israel
Click Here to See the Profile for deluxe Click here to Send deluxe a Private Message Visit deluxe's homepage! Add deluxe to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

טוב זה פוסט שאני מה זה חייב להגיב עליו....
ככה...
לפני שבועיים בערך בזמן העבודה התחיל לעלות לי החזון של להרים מסיבה...
לקח לי כמה שעות ושתי טלפונים כדי להבין שהעלות היא כמה עשרות אלפיות וזה יהיה עוד לצאת בסבבה...
אבל גם עם הפקה לא רעה

משאנחנו צריכים לדעתי זה כל אחד ואחד מהפורום שיתחיל להשיג כמה שיותר מידע בכל דרך אפשרית ומקורית שהוא יכול לחשוב עליה על איך באמת התחילו את דרכן חברות הפקה שהיום נחשבות לגדולות...
הרבה כסף אני מניח שגם לנקסט לא היה בהתחלה...

ודרך אגב נקסט.... הנה דוגמא לליין של אנשים איכותיים גרידא
אנשים בני 23 ומעלה שחלק גדול מתוכם באמת הולך למסיבות בגלל השם של הדי גיי שמגיע...

זה מודל שאפשר להתבסס עליו ולשאוף אליו
הבעיה העיקרית שצעמוד בפנינו תמיד היא כדלקמן :
בערך 5 אחוז מכלל הבנות בארץ ואני ממש לא מביא מספרים מדויקים אבל ככה אני רואה את זה מבינות עניין ואוהבות מוזיקה איכותית
הבעיה היא 95 אחוז הנותרות שסוחבות עוד 50 אחוז בנים בערך וככה אנחנו תקועים עם מיינסטרים תמידי לפרצוף...
בכלל אני לא מבין מה הקטע לשמוע פעם אחר פעם חודש אחר חודש את השירים שיש לך בדיסק צרוב מהקאזה ואתה שומע את זה כל היום באמ טי וי וברדיו גם במועדון והדבר שאני הכי לא מבין ושוב אני מעלה תנושא הזה וכאן כבר אך ורק מועדונים ומפיקי מסיבות רבים אשמים זה למה לעזאזל אין מועדונים ייעודיים לסוגי המוזיקה השונים
יוצא שיש בארץ עשרות מועדונים פרוסים מדרום עד צפון ובעיקר במרכז ובשרון שמנגנים בדיוק אבל בדיוק אותה המוזיקה

שאלה לבחינת בגרות בתרבות המוזיקה בישראל
מה ההבדל בין ליין קילומבו של טי אל וי בימי שבת לבין יציאת יום שישי שגרתית לכמעט כל מועדון באזור השרון או תל אביב או מטרוק (אין לזה סוף יש עוד שפספסתי בטח) תשובה.. ההבדל הוא בוודאי לא במוזיקה... רק באנשים משום מה הליין המסריח של הטי אל וי כבר מונה קהל קבוע שהולך אליו ויש שם קהל רבגוני שאנשים מבחוץ לפעמים באים לקילומבו רק בשביל הקהל (אני מקווה לטובתם כי המוזיקה לא שווה את זה-לטעמי גם לא הקהל)

זהו
אם מישהו רוצה להתחיל לעשות משהו משמעותי...
כמו שרשמתי בתחילת הפוסט....
תעלו רעיונות
ותבבקו או תחשבו איפה אפשר לברר איך חברות הפקה גדולות החלו את דרכן... נקסט לדוגמא קיימים כולה 6 שנים!!

Old Post Jan-09-2004 12:24 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הקהל הישראלי - והפעם: מה זה קורה פה???
Post New Thread    Post A Reply

Pages (4): « 1 2 3 [4]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackAn Electro track to ID. Played by T.Ishino on Mayday PL 10-11-2005. Sample Inside. [2005] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackA.I.D.A. - Merrit [2001]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 10:56.

Forum Rules: