Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Marco V @ DOME 30.1.2004
Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

ממממ... תאמת אני חושב שזה די חצוי הויכוח שלכם
אבל אכן ויכוח מעניין

אבל כשאתה מנהל את הויכוח הזה במקום כמו הדום בימי שישי
ולשמוע דווקא את הלפרין הרזידנט של המסיבות של נקסט בתקופה האחרונה אומר שלדעתו דיפ הוא הסגנון האהוב קשה שלא להסכים איתו...

אתה לא תשמע את עופר ניסים בחיים אומר שקלאב טראנס זה הסגנון האהוב על הישראלים

אבל תאמת
אי אפשר לשפוט בארץ שפחות מ-5 אחוז מהמועדונים מנגנים בכלל מוזיקה איכותית
וכשאני אומר מוזיקה איכותית אני מתכוון לכל הקשת הרחבה של הזאנרים הקיימים במוזיקה אלקטרונית...
אני יכול לא לאהוב בכלל ברייק ביט אמביאנט וציל
אבל אני מודע לעובדה שיתכן שיום אחד אני יגלה את סוד הקסם של המוזיקה הזאת ולאט לאט יתחיל להתחבר אליה
כבר היום אני אומר שזה פשוט סגנון מוזיקלי מדהים שפשוט אין לו מספיק חשיפה בארץ...מצד שני חוץ מדאנס מסחרי היפ הופ ראפ ופופ אין מספיק חשיפה בארץ לכלום...

יאללה כבר תנו להגיע לגיל 23
עוד שנתיים וחודש למאנייק

Old Post Jan-31-2004 19:31 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

הלפרין טען בפניי כי הקהל הישראלי אוהב כח !

הוא הסכים איתי כי המלודיות של ארמין הן יפהפהייות והקהל אוהב אותו, אבל הקהל הישראלי פשוט אוהב עוצמה !! ואת זה אין במוסיקה הזו.

כמוך גם אני טוען כי הקלאבטראנס זו המוסיקה אבל אני גם אוהב סגנונות דומים (למשל הסיגנון של מרקוס שולץ)

Old Post Jan-31-2004 19:44  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
אבל תאמת
אי אפשר לשפוט בארץ שפחות מ-5 אחוז מהמועדונים מנגנים בכלל מוזיקה איכותית

אחי אתה צודק לגמרי ואני אחד האלה שדי נמאס להם מהעובדה שראפ השתלט על סצינת המועדונים...אבל הבעיה היא שהמצב לא ישתנה בעתיד הקרוב...וזה בטוח
בעלי מועדונים - רק כסף מעניין אותם ולא האיכות של המסיבות ...
בעיה נוספת היא שהמדינה שלנו קטנה ואין לנו יותר מדי מקום להתרחב לכן תמיד שארו אותם מועדונים כמו עכשיו...
אני אישית עדיין לא מבין את הקטע של ראפ היום כי אם תסתכלו על המודונים באירופה - אין להם דבר כזה "ראפ במועדון" זה פשוט מגוחך, אם כן אז כבר במועדון המיועד רק לאוהבי ראפ וכאלה. אנשים בטח יגידו לי :צריך לגוון" אבל במצב של היום לא מדובר בגיוון אלא ב90% מוזיקה שחורה+פופ+האוס ממוסחר וכדומה.
הקטע שפשוט לא נותנים לאנשים הזדמנות להכיר מה זה טראנס איכותי...
quote:
הוא הסכים איתי כי המלודיות של ארמין הן יפהפהייות והקהל אוהב אותו, אבל הקהל הישראלי פשוט אוהב עוצמה !! ואת זה אין במוסיקה הזו.

לא יכול להסכים איתך...
אני שומע את ארמין כבר 3 שנים כל וטראק שלו נותן ים של אנרגיה וכוח יחד עם המלודיות המרגשות ביותר...
quote:
מרקו ניגן המון טרייבל ופרוגרסיב האוס

אם אתה מוכן להסביר..."קצת" לא מובן לי איך פרוגרסיב האוס וטרייבל קשורים למרקו וי? לדעתי זה 2 ז'אנרים המנוגדים לזה של מרקו...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Jan-31-2004 20:41  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

ממש לא אחי.

אילו ז'אנרים מאוד דומים לטכנו האגדי.

Old Post Jan-31-2004 20:58  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

ממש לא אחי.

אילו ז'אנרים מאוד דומים לטכנו האגדי.

אגב אני גם חובב ארמין מושבע, אבל זה לא נקרא עוצמה !

Old Post Jan-31-2004 20:59  Israel
THE_BLUE_DRAGON
NATURE ONE 2008

Registered: Oct 2003
מגיע לדום בסביבות 02:00 לשתי דקות אחרונות של אלון הלפרין סורי המקום כבר היה מפורק.

מרקו עולה ומתחיל להפציץ...

וכן אני קולט גמד אחד חסר שיער וואי הוא נראה הרבה יותר גבוהה בתמונות ובסרטים

לצערי הרב ביותר הייתי צריך ללכת לצלם בווקס של ההומואים.
משהו ממש מפחיד איני ממליץ למי שלא הומו ללכת לשם.
היו אולי 6 בנות והיה מפורק רק בנים ויג'יי של הומואים מזדיינים.
בקיצר מפחיד למי שלא הומו!
למה כולם שם חרמנים בטירוף.
לפחות קבלתי רד-בול

יוצא חזרה לדום בשעה 03:00 מרקו ממשיך בסט מהמהם.

ופגשתי גם אח קדוש בשם תומר.

סייברים הצתרפו גם כן לחפירות!

מישהי הפוכה בטירוף חחח.

אני חופר לי בטירוף לצלילי מרקו שניגן סט כלכך כלכך טוב

ומקבל עוד חתימה לאוסף!!!
היה סט כלכך אנרג'טי וכלכך טוב ואחרי שכל הגרון היה יבש מהצרחות וכולי הייתי רטוב מזיעה
וואי עכשיו שאני חושב על זה איפה לעזזל היה המיזוג???
טוב הולך קונה רד-בול
מבקש ממרקו לנגן את
SIMULATED
אחרי שניים\שלושה שירים הוא מפנק כמו גדול!!!

הדבר היחיד שהיה חרא זה שדפקו לי במה ריבועית כאילו בדום תמיד יש את השני במות הריבועיות בעמצע לרקדנים כזה אז הפעם מיקמו אחת מתחת לעמדה של הדיג'יי וזה הפריע לרקוד כאילו היה פחות מקום וגם היה שם דראג חצי מסיבה אז מעצבן לרקוד כאשר יש לך רגליים של דראג מול הפרצוף.

בסביבות 05:30 ככה מרקו מסיים לפנק אבל לא לפני פינוק בתמונה

זהו היה ממש ממש טוב נהנתי בטירוף תודה רבה
NEXT
אחלה אירוע.
עד עכשיו הקצפת של 2004.

מממ...הנה קישור לגלרייה למי שמעוניין

לאחר מכן קפצתי לאפטר באייס הייתי שם שעה וחצי גג למה לא החזקתי מעמד אחרי החפירות במרקו למרות שגם שם זכיתי ברד-בול אבל הוא כבר לא עזר חחח.

זהו מועדון הדום לא היה זדוק כך בכל שנות פעילותיו.

יאללה מתי פיקוטו מתי???

Old Post Jan-31-2004 21:08  Israel
Click Here to See the Profile for THE_BLUE_DRAGON Click here to Send THE_BLUE_DRAGON a Private Message Visit THE_BLUE_DRAGON's homepage! Add THE_BLUE_DRAGON to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

נתחיל מזה שהאירוע של ארמין בתחילת החודש היה הרבה יותר מגניבבבבב

ועזוב אותך פיקוטו, תביאו את יוהן גילן ! ! !

Old Post Jan-31-2004 21:12  Israel
taltul
Schmoovinator

quote:
אגב אני גם חובב ארמין מושבע, אבל זה לא נקרא עוצמה

טוב...הבנתי אותך ...לפי המלים שלך עצומה זה הארד טראנס או טכנו...
אבל תלוי איך אתה מגדיר את העוצמה...
אצלי העוצמה היא כאשר באמצע השיר אני כולי מתפרק לחלקים קטנים ומרגיש את הקצב ומנגינה בתוך לבי כך שבא לי לבכות מהמלודיה אני רציני בא לי לבכות כזה...אבל זה "בכי" משמחה והתרגשות יתר שאני חש.
וכל זה אך ורק בזכות המלודיה האלוהית יחד עם באס-ליין מתאים...

Old Post Jan-31-2004 21:12  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

quote:

לצערי הרב ביותר הייתי צריך ללכת לצלם בווקס של ההומואים.
משהו ממש מפחיד איני ממליץ למי שלא הומו ללכת לשם.
היו אולי 6 בנות והיה מפורק רק בנים ויג'יי של הומואים מזדיינים.
בקיצר מפחיד למי שלא הומו!
למה כולם שם חרמנים בטירוף.
לפחות קבלתי רד-בול

חחחחח
יש לי מזל אחי...אני כמעט הסכמתי לבוא למסיבה הזאת...אחת הידידות שלי שכל כך רצתה שאבוא איתה לווקס הזה - עושה תבוא תבוא מסיבה אחושרמוטה...
לא שאני הומו - תמיד היתי סקרן בקטע של מסיבות הומוים כי לפי כל מי שאני מדבר איתו שם זה המסיבות ושם זה המוסיקה! - אבל בסוף התחרטתי ולא באתי - דמיינתי לעצמי מה יכול לקרות במסיבה כזאת...איזה מזל!!!!

Old Post Jan-31-2004 21:19  Israel
markfeldman
Officer & a Gentelman

כל אחד וההגדרה שלו, אגב ה"בכי" הזה שאתה מדבר עליו, זה בדיוק מה שקרה לי ששמעתי אתמול את מרקו מנגן את:
SCOTT BOND - 3RD EARTH

Old Post Jan-31-2004 21:31  Israel
taltul
Schmoovinator

quote:
SCOTT BOND - 3RD EARTH

מסכים איתך בהחלט...יצירת מופת 100%...אבל אני לא מבין פה משהו...אתם תגידו לי...מה מנגן מרקו וי?הארד טראנס?או שאני טועה...כי לפי מה שאמרתם עד עכשיו הייתה זו מסיבה של פרוגרסיב ואפליפטינג טראנס שזה נראה כמו סט של ארמין ולא ממש של מרקו וי...

Old Post Feb-01-2004 09:10  Israel
yahel222
Psytrance Addict

Registered: Oct 2001

quote:
Originally posted by taltul
מסכים איתך בהחלט...יצירת מופת 100%...אבל אני לא מבין פה משהו...אתם תגידו לי...מה מנגן מרקו וי?הארד טראנס?או שאני טועה...כי לפי מה שאמרתם עד עכשיו הייתה זו מסיבה של פרוגרסיב ואפליפטינג טראנס שזה נראה כמו סט של ארמין ולא ממש של מרקו וי...

אפשר לומר שהוא מנגן מטק האוס עד קלאב טראנס

Old Post Feb-01-2004 09:57  Israel
Click Here to See the Profile for yahel222 Click here to Send yahel222 a Private Message Add yahel222 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Marco V @ DOME 30.1.2004
Post New Thread    Post A Reply

Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playback1998 Uplifting Track played by Tiesto [2004] [4]

Click here to listen to the sample!Pause playbackThe Mountain People - Mountain 002 [2006]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 06:23.

Forum Rules: