Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Mayday 2004 - Team X-Treme (30.04.2004) - Dortmund Germany
Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

גיל ראיתי סרטים...
ועכשיו בדיעבד אני יכול להגידך בוודאות שעדיין הייתי מעדיף להשקיע ולנסוע לדאנס ווליי למשל ולא למיי דיי...
הסיבה הינה מוזיקת טכנו או הארד סטייל העצבנית ששמעתי בסרטים שגרמנים כל כך אוהבים אותה ...חפירות למוח אחושרמוטה..ומוזיקה כזאת -אני פשוט לא מתחבר אליה ולא מבין אותה...
אתה אומר קהל מטורף - ולי הקהל שראיתי בסרטונים הזכיר טיפה את הערסים פה בארץ...ערסים אירופיים כאלה..ערסים גרמניים כאלה..אבל עדיין ערסים
לא יודע למה זה האסוציאציות שיש לי...

אני אוהב ומעדיף הרבה יותר את המלודיות של אפליפטינג ופרוגרסיב...

למרות שהסרטון החמישי נראה לי או שישי איפה שכולם צועקים מיידיי מיידיי נראה בן זונה!!!!

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post May-08-2004 21:42  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
THE_BLUE_DRAGON
NATURE ONE 2008

Registered: Oct 2003
תודה לכולם!

עכשיו טל הסאונד במצלמה שלי על הפנים ככה שגם אם אני יצלם זמרת פופ וגם אם להקת הארדקור מטאל זה ישמע אותו הדבר חחח...

הקהל הוא קהל מדהים ערסים ממש לא 90% שם קלברים ורייברים קשות תסרוקות משוגעות בגדים ממאדים בקיצר כמו שרייברים צריכים להיות!!!

למי שמעוניין הכל יצא לי 4,600ש"ח שזה כולל הפסד של שלושה ימי עבודה שהפסדתי וכולל הכל.

תתחילו לחסוך לשנה הבאה...
אני שם שוב זה בדוק 100%!!!
מה כל הקטע של המלודי לכו למסיבה של שירי סולו תרקדו צמוד עם רקדנית בלט וגמרנו את הסיפור חחח...

ומי שמשתוקק ולא יכול להמתין שנה אז עוד חודשיים סוף-שבוע-האהבה בברלין מי שרציני שידבר איתי זה יעלה בסביבות ה 5,000-5,500ש"ח בערך!!!
מפני שזה יותר ממסיבה אחת וזה יותר מזון ויותר ימים אבל זה רק בערך יכול להיות יותר זול.
אז מי שרציני\ת ממש תחסוך\י כסף ובוא\י!!!

Old Post May-09-2004 11:23  Israel
Click Here to See the Profile for THE_BLUE_DRAGON Click here to Send THE_BLUE_DRAGON a Private Message Visit THE_BLUE_DRAGON's homepage! Add THE_BLUE_DRAGON to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ-Kreing^^
Syncope

Registered: Jul 2001

אני מת לנסוע לאיזה פסטיבל בסגנון אחרי הסיום בית ספר... יש למישהו אולי מושג מה ההגבלת גיל לרוב האירועים בסגנון?

"The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty."

--=My Music=--

Old Post May-09-2004 13:14  Israel
Click Here to See the Profile for DJ-Kreing^^ Click here to Send DJ-Kreing^^ a Private Message Add DJ-Kreing^^ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
THE_BLUE_DRAGON
NATURE ONE 2008

ID&T = 18+

במיידיי לא ביקשו ממני תעודת זהות!

באירואים אחרים בדרך כלל גם
18+

ויש כאלו ללא הגבלה פשוט להכנס לאתר של האירוע שבו חושקת נפשך ולבדוק ואם לא כתוב אז להתקשר ולשאול לא להתקמצן על 5ש"ח שיחה לחו"ל

Old Post May-09-2004 17:27  Israel
Click Here to See the Profile for THE_BLUE_DRAGON Click here to Send THE_BLUE_DRAGON a Private Message Visit THE_BLUE_DRAGON's homepage! Add THE_BLUE_DRAGON to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

quote:
Originally posted by THE_BLUE_DRAGON
מה כל הקטע של המלודי לכו למסיבה של שירי סולו תרקדו צמוד עם רקדנית בלט וגמרנו את הסיפור חחח...

?חחחח...אתה רציני? מה קששששששששששששששששששששר
מי מדברך על השירי סולו...מי בכלל מדברך על השירים? מלודי הכוונה לטראקים בסגנון אפליפטינג טראנס ואפליפטינג - הכוונה לאבאב אנד ביונד, ארמין, רונסקי ספיד, איירבייב, אנביו וכדומה...נו באמממת אני עוד צריך להסבירך...?!?!?!...ואל תשחק אותה כאילו אתה לא מבין למה התכווננו...
פשוט להרבה אנשים כמוני קוסמיק גייט או נגיד יוג'י ביומכניקה והיצירות שלהם לא גורמות לי לשום התרגשות והנאה אלא רק לזיון מוח טוטאלי...

כל אחד והטעם שלו...יש כאלה שאוהבים הארד ויש כאלה שאוהבים אפליפטינג...

הכי מעצבן אבל שכל האלה שמכורים להארד יורדים על אפליפטינג כל הזמן ואומרים שזה לא טראנס אמיתי...שזה לדעתי בולשיט הכי גדול ששמעתי בחיים שלי...
זה שאתה מעדיף לופים אינסופיים עם קיקים ובאסים במקום מלודיות אלוהיות יחד עם קצב טוב ולפעמים גם ווקאל לא נותן לך זכות להשוות את אפליפטינג לשירי סולו וכאלה...

...נ''ב: גיל...ממך ממש לא ציפיתי

Old Post May-09-2004 18:25  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
THE_BLUE_DRAGON
NATURE ONE 2008

חחח...אני כבר ממזמן לא נוגע בהארד.
(לא שיש בהארד משהו רע פשוט כבר לא מתחבר)
טכנו זה משהו אחר לגמרי.
אני אוהב מן הסתם טראנס רגיל וקלאב אבל כל הדיבור הזה של "מלודי מלודי מלודי" נשמע ממש דפוק כאילו אתם תקועים בסגנון אחד של אלקטרונית וחבל יש עוד הרבה דברים טובים.

(ולא האוס זה חרא אני מדבר על דברים אחרים לא האוס ולא מסיבות הומואים)

טראנס וקלאב-טראנס ודרים תמיד היה ותמיד ישער בטופ שלי ולא יעזור כלום!
אבל צריך לדעת לאהוב אלקטרונית ולגוון ולא כל הזמן אותו הדבר.

נתראה בפרי קורסטן בדום עוד שבועיים!!!

Old Post May-09-2004 19:22  Israel
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

גיל היקר !

א. מצעד האהבה לא מתקיים השנה, דאנס וואלי מתקיים !

ב. על טעם וריח אין מה להתווכח (טלטול, גם אתה נכנס בסעיף זה ואגב אני איתך בסגנון.... )

ג. אתה מגיע לדי ג'יי ז'אן באומן ?

Old Post May-09-2004 20:03  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
THE_BLUE_DRAGON
NATURE ONE 2008

מצעד האהבה יכול להיות שכן יתקיים וגם אם לא אז יהיה שם משהו במקום!
ואני טס לכל שבוע האהבה שזאת אומרת ל:
LOVE FROM ABOVE
LOVEPARADE אם יהיה!
LOVE BASE (?)
ועוד מלא מסיבות!!!!!!!!

הכל מתקיים כרגיל חוץ מהמצעד שלא בטוח שיתקיים אבל יכול להיות שבסוף הוא כן יתקיים וגם אם הוא לא יהיה שם משהו במקום!

ואני הבטחתי לעצמי שהשנה שאני יוצא מהצבא הכי חשוב להגיע למצעד בברלין ככה שאני חייב לקיים זאת בשביל עצמי!!!

דאנס-וואלי אם יהיה כסף נגיע גם לשם אם לא אז לא איכפת לי מקסימום שנה הבאה!!!

ולהאומן אני לא מגיע!

Old Post May-09-2004 21:41  Israel
TTman
Barca, Barca, Barca !!!

Registered: Nov 2002

בואנה גיל

You Play It HARD !!!

פייייייי, יש כבוד

Old Post May-09-2004 22:24  Israel
Click Here to See the Profile for TTman Click here to Send TTman a Private Message Add TTman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

quote:
Originally posted by THE_BLUE_DRAGON
חחח...אני כבר ממזמן לא נוגע בהארד.
(לא שיש בהארד משהו רע פשוט כבר לא מתחבר)
טכנו זה משהו אחר לגמרי.
אני אוהב מן הסתם טראנס רגיל וקלאב אבל כל הדיבור הזה של "מלודי מלודי מלודי" נשמע ממש דפוק כאילו אתם תקועים בסגנון אחד של אלקטרונית וחבל יש עוד הרבה דברים טובים.

(ולא האוס זה חרא אני מדבר על דברים אחרים לא האוס ולא מסיבות הומואים)

טראנס וקלאב-טראנס ודרים תמיד היה ותמיד ישער בטופ שלי ולא יעזור כלום!
אבל צריך לדעת לאהוב אלקטרונית ולגוון ולא כל הזמן אותו הדבר.

נתראה בפרי קורסטן בדום עוד שבועיים!!!

עכשיו אני רואה את גיל המקורי אחי מסכים איתך 100% פשוט התעצבנתי כשעשית את ההשוואה ההיא...

Old Post May-09-2004 22:39  Israel
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

quote:
Originally posted by taltul
הכי מעצבן אבל שכל האלה שמכורים להארד יורדים על אפליפטינג כל הזמן ואומרים שזה לא טראנס אמיתי...שזה לדעתי בולשיט הכי גדול ששמעתי בחיים שלי...
זה שאתה מעדיף לופים אינסופיים עם קיקים ובאסים במקום מלודיות אלוהיות יחד עם קצב טוב ולפעמים גם ווקאל לא נותן לך זכות להשוות את אפליפטינג לשירי סולו וכאלה...

אם זה כ"כ מעצבן אותך למה לעזעזל הרגע עשית את אותו דבר וירדת על הארד ?

Old Post May-10-2004 11:42  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

quote:
מצעד האהבה יכול להיות שכן יתקיים וגם אם לא אז יהיה שם משהו במקום!
ואני טס לכל שבוע האהבה שזאת אומרת ל:
LOVE FROM ABOVE
LOVEPARADE אם יהיה!
LOVE BASE (?)
ועוד מלא מסיבות!!!!!!!!

הכל מתקיים כרגיל חוץ מהמצעד שלא בטוח שיתקיים אבל יכול להיות שבסוף הוא כן יתקיים וגם אם הוא לא יהיה שם משהו במקום!

ואני הבטחתי לעצמי שהשנה שאני יוצא מהצבא הכי חשוב להגיע למצעד בברלין ככה שאני חייב לקיים זאת בשביל עצמי!!!

דאנס-וואלי אם יהיה כסף נגיע גם לשם אם לא אז לא איכפת לי מקסימום שנה הבאה!!!

ולהאומן אני לא מגיע

אח שלי, יש לך איזה מידע מוקדם על מה שהולך להתרחש בגרמניה הקיץ ???

אילו אומנים וכו' ???

כרגע מה שבטוח הוא שיש אחלה אירוע שנקרא דאנס וואלי !

Old Post May-10-2004 19:26  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Mayday 2004 - Team X-Treme (30.04.2004) - Dortmund Germany
Post New Thread    Post A Reply

Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackID = 2002 Track......Played by DJ Tiesto [2003] [3]

Click here to listen to the sample!Pause playbackTiֳ«sto - "Coming Home" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 13:49.

Forum Rules: