זאת המוזיקה הכי טובה כל המיקס בורקס ואנאערף.. וטראנס הדרדסים מישהו זוכר את הקליפ שהיה בערוץ 6 ? שולטט
התחלתי גם עם 666 ואז מוש הכיר לי את סקוט פרוג'קט.. (אני חושב שזה היה thunder in paradise..)
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
Thunder In Paradise זה של Cyrus & Beam... אצלי זה התחיל מהפסקול של מורטל קומבט 2... טראק 2 Scooter - Fire ! התחלתי להוריד סקוטר בכמויות... עד שהיה לי את כל הדיסקים שלהם. ואז נכנסתי לכאן ונכנסתי לעניינים. אצלי בעיקרון התחלתי עם יורו-דאנס קליל כזה כמו E-type והיה את רוברט מיילס שהיה נחמד אבל התמסחר לגמרי תוך זמן קצר. אהה וגם הייתה תקופת הארדקור קלה בכיתה ח... ואז הגיע William Orbit - Barber's Adagio for Strings (Ferry Corsten Remix) האגדי... משם הטראנס באמת התחיל. Innercity 1999.
___________________ אין לי כוח לחתימה! =\
quote:Originally posted by s0undw4v3 Thunder In Paradise זה של Cyrus & Beam... התכוונתי למיקס של סקוט פרוג'קט
quote:Originally posted by s0undw4v3 William Orbit - Barber's Adagio for Strings (Ferry Corsten Remix) האגדי... משם הטראנס באמת התחיל. Innercity 1999. זאת הייתה תקופה שיצאו כמה טראקים שהגדירו סגנון חדש היה גם את moby- why does my heart feel so bad (ferry corsten remix) jonah - sssst (listen) virtual zone - heaven אין לי כוח לבדוק מה עוד יצא באותו זמן אבל אין ספק שאלה הם הטראקים הראשונים בסגנון
Gouryella - Gouryella Veracocha - Carte blanche Atb-dont stop/till i come/my dream - כול אלה יצאו באותו זמן אבל ניראה לי שהכי ראשון בטראנס היה RobertMiles--Children כשהייתי בכיתה ג' ככה וזה אשכרה יצא באותו זמן היום כול הטראנס זבל
quote:Originally posted by Viber היום כול הטראנס זבל
quote:היום כול הטראנס זבל המגמה הברורה היא פרוגרסיב !
delerium - silence (airscape edit)
quote:Originally posted by markfeldman המגמה הברורה היא פרוגרסיב ! ככה צריך!הלוואי שתימשך המגמה הזאת
___________________ ^*^Techno is for your mind, House is for your soul, and Carl Cox is a god^*^
quote:ככה צריך!הלוואי שתימשך המגמה הזאת כל עוד זה תלוי בי ובך זה יימשך..