|
| quote: | Originally posted by YuVaL
טוב, גם לטל וגם לאילן, אני מבקש ממכם קצת כבוד לבנאדם..... להיות מוד זאת לא עבודה קלה ואני מדבר מניסיון
וטלטול, אתה ממש אבל ממש נסחף עם כל הקטע של הפורום, יענו סבבה, זה כמו בית שני של כולנו, אבל
WTF
למה אתה חייב להיות האמא הפולניה?, זה ממש לא היה נחוץ מה שרשמת פה, אני בטוח שחן עדיין שומע טראנס ואפילו שהוא בצבא לוקח את הזמן לסגור פה טרדים..
אז בקשה תן קצת כבוד לבנאדם, ואם אתה לא אוהב את זה...
You Can Just Geeeeeeeetttttttt OOOuuuuuuuutttttttttttttttt! |
אני אגיד לך מה בעיה יובל... אני לא מחייב פה אף אחד לעשות משהו או לפעול לפי הכללים מסויימים... תשמעו איזו מוזיקה שאתם רוצים תעשו מה שמתחשק לכם - אבל מה לדעתי יש הבדל או אמור להיות בין מוד לבין סתם יוזר רגיל... כלומר... מוד הוא זה שמגדיר את הכללים / אמונות של הפורום ומקדם אותם, הוא זה שצריך להיות דוגמא אישית לכל חברי הקהילה ולכן קצת מוזר לשמוע מאותו מוד דברים מהסוג של "נמאס לי ממסיבות טראנס".. כאילו מה נסגר?... אני לא יודע בסיוק איך השתנתה מדיניות הפורום במשך השנים אבל אני בטוח שמלכתחילה כשהקימו אותו באמת התכוונו למילה "מכור לטראנס" כי אחרת מה הבדל ביננו לבין סתם איזה פורום מוזיקה בוואי-נט... יכול להיות שלכל אחד יש ת'הגדרה משלו של האותה מילה "להיות מכור למשהו" אני אישית מגדיר את זה מאופן חיים כלומר אני לא יודע מה הייתי עושה מטראנס ואין שום דבר בחיים שגרם להתרגשות כזאת כמו מהטראקים שאני שומע...
אם אתה חושב שאני משוגע או משהו אז אני חושב לא הייתי צריך להירשם לפורום מלחתכילה... עוד פעם אני חוזר סבבה יוזר רגיל שיעשה מה שבא לו אבל המוד הוא זה שמיצצג את הפורום ואופיו... אם אתה חושב שלא צריך להיות הבדל מהותי בין מוד ליוזר אז כדאי שתבדוק בפורוצים אחרים ברשת... ואני מדבר על פורומים רציניים ולא סתם איזו קהילה של אוהבי לאכול פסטות בטפוז...
נ''ב: היום יום שני של עיר הבירה - הולך להיות המשך מטורף של המסיבה שהתחילה אתמול... כדאי לכם לבוא חבר'ה... 

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit
|