|
אוקי לקח לי פול זמן לבחור את ה-5 הכי טובים השנה....
וואלה השנה היו כל כך הרבה יוצרים חדשים וגם הוותיקים הפציצו...חלק מהם איכזבו קצת...שנה עם הרבה מוזיקה טובה וטראקים חזקים ואיכותיים..היה קשה אין מה להגיד...
בכל מקרה החלטתי חוץ מהבחירה עצמה לרשום פה את שאר המועמדים שהיו לי ורשמתי גם למה לא בחרתי בהם...
התלבטתי אחושרמוטה על כל החמישיה ויש ברשימה הכללית שלי הרבה שהיו בתוך הרשימה ובסוף יצאו...פוסט קצת ארוך אבל השקעתי בו הרבה זמן כדי לשתף אתכם יותר בבחירה שלי וגם כדי שתראו איזה התלבטות עצבנית הייתה לי...
1. The Thrillseekers (Steve Helstrip aka En Motion, a part of Rapid Eye)
אין מילים....אין...
עוד לפני שהתחלתי לחשוב על היוצרים שהיו השנה ידעתי שהוא הולך לקחת מקום חזק אצלי...
אז זה מה שהיה לנו ממנו השנה:
Witness Of Wonder - Emotions in Motion (Thrillseekers Remix)
רמיקס ענק, איכותי ואולי אפילו מושלם ליצירה הטובה הזאת...
witness of wonder יכלו לקבל אצלי מקום אם הם היו משחררים עוד יצירה טובה...
אחר כך הגיע
The Thrillseekers - New Life
יצירה טובה כמו השאר..
מלודיה ממכרת...ופשוט אין מה להוסיף...
The Thrillseekers - Synaesthesia 2004 (En-Motion Re Edit)
האמת שאת הגירסא של פרי יותר אהבתי אבל גם את אן מושן (שזה בעצם
Thrillseekers)
וכל היצירה החייתית הזאת בעצם שייכת ל
Thrillseekers!
ולסיום..
אולי טראק השנה שלי...
Reflekt feat Delline Bass - Need To Be Loved (The Thrillseekers Remix)
אין מילים...
קרדיט לריפלקט על הווקאל
אבל הרמיקס הוא של
Thrillseekers
2. Super8 (Miika Eloranta, a part of Aalto)
כבר רשמתי אותו במקום 3...
Satellite
(שכתוב עליו כבר למטה)
גרם לי בהתחלה לזרוק את סופר8 למקום 3...אבל אם להיות הגיונים קשה לו להתחרות עם 3 טראקים מושלמים של סופר8 (חוץ מהרמיקסים
בכל מקרה..
Super8 - Alba
טראק מושלם...מלודיה הורגת..סטרינגים מפוצצים והקצב והאפקטים של סופר8..
Super8 - Dawn
שוחרר ביחד עם אלבה, פחות מרשים אבל איכותי וטוב לא פחות...
ואיך אפשר לסגור את השנה בלי הלהיט שכבר הספיק לשלוט באסוט...
Super8 - Cre8
האמת שמה שכתבתי על היצירות הקודמות שלו כבר מסביר הכל...
רמיקסים טובים לא פחות מהיצירות שלו:
Aalto - Taurine (Super8 Remix)
Menno de Jong - Guanxi (Super8 Remix)
אין מה לעשות...המקום השני מגיע לו
3. Above and Beyond (O-c-e-a-n-l-a-b!)
כמו שכתוב למעלה..מקום 2 ו 3 כ"כ קרובים אחד אל השני..אבל אחרי ההתלבטות (סתכלו למעלה)
מקום 3...גם מכובד
אחד הטראקים שהכי התמכרתי אליהם השנה...
Oceanlab - Satellite
אין מה להגיד...ווקאל + מלודיה שהביאו לטראק מושלם...
יש סיכוי גבוה מאד שיקח טראק השנה לדעתי
Above and Beyond - Surrender
טראק עדין...יחסית מלודיה רגועה אבל מושלמת...בייסליין שנורא אהבתי, קצב טוב...פשוט טראק טוב
רמיקסים שקשה להעביר יום בלי לחרוש:
Delerium - Silence (Above and Beyond Mix)
Dido - Sand in My Shoes (Above and Beyond Mix)
עשוים טוב, ווקאלים שגורמים לנו להשתין...יצירות טובות...שתיהן...
את הרמיקס ל
Everytime
אני פחות שומע...לא התחברתי כל כך
4. Whiteroom [Adam White and Andy Moor (Andy Beardmore, a part of Leama and Moor)]
זוג יוצרים מבטיחים ותותחים ...
רציתי לתת לכל אחד מקום בנפרד אבל הבחירה קשה וצריך להשאיר מקום גם לאחרים
באמצע השנה שיחררו להיט היסטרי שבטוח ימשיך להסתובב עוד הרבה זמן במועדונים
Whiteroom - The White Room
חזק..מקפיץ....היסטרי....לא מאמין שיש מישהו שצריך הסבר עליו..
זה פשוט זה...
לא מזמן התחלנו לראות באופק את היצירה החדשה של אדם
Adam White - Ballerina
להיט עצבני...ווקאל מיוחד יחסית...לא יודע למה...אבל יש בו משהו מיוחד...הטראק בנוי בצורה מצוינת...אני כבר לא יכול לחכות שייצא..
Ridgewalkers Ft. El - Find (Andy Moor Remix)
זה אמנם רמיקס אבל אם משווים אותו למקורי מבינים כמה אנדי מור תותח...
בטוח שעוד נשמע משניהם, ביחד או בנפרד...
נקווה לעוד דברים מפציצים!
5. Electric Movement and Mark Otten
Electric Movement (Armin van Buuren ft M.I.K.E)
אם אני לא טועה, פעם ראשונה שהם עובדים ביחד והשילוב נראה טוב
שיחררו שני טראקים
Pound ו Intruder.
Pound - נוטה לסטייל ארמין
Intruder - נוטה לסטייל מייק
טראקים פשוט מושלמים ואיכותיים...
אולי אם היו עוד יצירות של ההרכב הזה היו מקבלים מקום יותר גבוה.
Mark Otten (Lightscape)
יוצר שלא איכזב אותי עד היום...
טראק שעד היום אפשר לשמוע בסטים של ארמין ואני לא מפסיק לשמוע אותו
Tranquility
גורם לקהל להתמכר אליו בקלות...איכותי , קליל ובאמת טוב
ודבר שיותר אהבתי...
Lightscape-Inner-Warmth
מלודיה ממכרת....עם ביפיאם קצת יותר גבוה זה נהיה להיט מושלם...
אלה 5 הגדולים ברשימה שלי...
והנה רשימה של שאר המועמדים שלא הגיעו לשם
הרשימה ארוכה אז עשיתי קבוצות שבכל קבוצה נמצאים יוצרים שלא הגיעו ל 5 הגדולים מאותה סיבה שכתובה בכותרת של הקבוצה...
שמות של טראקים רשמתי בעברית, לפעמים את הפירוש מאנגלית ולפעמים לא (מה שהיה יותר נח לכתוב)...לא רשמתי באנגלית כדי שהכתב לא יתהפך...
סידרתי הכל לפי
A-B-C
כדי שמי שלא רוצה לקרוא הכל יוכל להסתכל רק על יוצרים מסוימים...
יוצרים שהיצירה שלהם נחרשה אצלי אבל לא הספיקו לשחרר עוד יצירות ולהפתיע
רשמתי פה יוצרים שאהבתי, אבל לא שיחררו השנה יותר מיצירה אחת וזה לא הספיק לי כדי לקבוע את המקום שלהם בדיוק...
8 Wonders (הוציא רמיקס לטראק אחר, אבל פחות אהבתי מהיצירה הפרטית שלו)
Dreas (כנ"ל)
Enmass (צמד אמריקאי חדש ומבטיח שלא הספיק לשחרר עוד יצירות מרשימות), Ton TB (לא יודע למה הוא מוציא טראק רק פעם בשנה...אבל זה ביזבוז...יוצר על..מושלם...חבל...אנחנו מפסידים דברים טובים), Frascal Structer (יצירה מושלמת ונותנת בראש ששוחררה לאחרונה אבל לא שיחררו עוד יצירות...נקווה להפתעות דומות), Impact (Richard van Dongen some productions with Cor fijneman) (הוציא\ו טראק שממש אהבתי אבל שוב..נכנס לקטגוריה בגלל אותה סיבה כמו השאר)
יוצרים שמתוך כל היצירות שלהם השנה רק יצירה אחת ממש משכה אותי
הכנסי לפה יוצרים שאהבתי אחת מהיצירות שלהם או
Faraway Project (רמיקס טוב לפאסיבה, אבל עם כל הכבוד לא התלהבתי מהשאר), George Hales (יצא עם טראק חייתי - "סתיו" ואחריו טראק שלא התחברתי אליו...נקווה שיחזור להפציץ), Haak (הטראק האחרון - "פרנזי\השתוללות" מלודיה ממכרת וטראק באמת טוב...אבל אל הקודמים שלו לא התחברתי), Jan Gustafsson (חוץ מ "טרו פיקשן" לא ממש נמשכתי ליצירות אחרות), John O'callaghan (רמיקס מושלם לטראק של "גייט42" אבל שאר היצירות לא משכו אותי), Jono Grant ft. Mike Koglin (יצרו טראק אחד שבאמת אהבתי והתמכרתי אליו..אבל לא שיחררו עוד טראקים ביחד), Miika Kuisma (AR52) (רמיקס ענק מטורף והורג לטראק של "ראיין ג'י" אין לי מושג למה הוא לא שיחרר עוד דברים השנה...חבל), Nu Nrg (Giuseppe Octaviani, a part of Basic Dawn) (האמת שהיצירה היחידה שהלהיבה אותי הייתה הרמיקס לטראק של מארק דאון...), Photon Project (Geert Huinick and Alco Lammers) (רמיקס אנרגטי וחזק לטראק של ניקלסון..אין לי מושג למה לא שיחרר עוד דברים השנה), Probspot (אולי לא הספקתי לשמוע את היצירות שלו ממש ממש...אבל חוץ מ"משחק מוקדם" לא ראיתי משו מיוחד באחרים), Robert Nickson (יצא עם טראק מושלם ומקפיץ - "ספירל" ושאר היצירות שלו כבר פחות משכו אותי), Ronski Speed (יוצר שאני מעריך הרבה מאד זמן אבל השנה רק הטראק האחרון שלו ממש ממש מיכר אותי)
יוצרים שאהבתי את היצירות שלהם (או חלק מהן) והיו קרובים להיכנס ל-5 אבל לא היו מספיק מושכים
Estuera (רמיקס ל"דרים מאשין" ועוד שתי יצירות יפיפיות), Ferry Corsten (רציתי להכניס אותו ל-5 אבל האחרים לקחו אותו..אני מעדיף את הסגנון הישן אבל היצירות שלו באמת טובות...באיחוד הרמיקס לסינסטזיה), L-Vee (Laurent Veronnez aka Airwave, Antidote (אם אנלא טועה), Lolo, The Green Martian, V-One, a part of Fire & Ice) (הפתיע אותנו השנה עם הרבה יצירות ואפילו דיסק(!), בין היצירות: "וואי" - אחת היצירות שהכי אהבתי...טראק עדין ורך אבל ממכר ועד היום אני לא מפסיק לשמוע אותו...וגם ארמין לא...היה לנו את "ליידיז את ג'נטלמן" טראק מקפיץ ומהיר שאני בטוח שהשפיע גם על אחרים והכי חשוב - דיסק של איירוויב...נראה לי שרוב הכישרון שלו התבטה שם ודיסק באמת טוב...חוץ מזה ראינו עוד רמיקסים טובים של איירוויב: לטראק של מארקוס שולץ, לטראק של "אלטיטוד" ועוד'...קשה לכתוב כל כך הרבה דברים טובים ולא להכניס אותו למצעד אבל בכל זאת יש מקום רק ל 5...), Marcos (שיחרר יצירות ורמיקסים טובים והתלבטתי אם להכניס אותו למקום 5 אבל בסוף הוא לא היה מספיק גבוה אצלי), Mark Norman (Mark de Jong and Norman Lenden) (רציתי להכניס אותו לדירוג אבל "פאנטום מנור" והרמיקס לטראק של טייסטו לא הספיקו כדי להגיע לשם...), Markus Schulz (קיוויתי שיכנס לדירוג אבל "קליר בלו\סאמוור" זה הטראק היחיד שלו שאהבתי...רק לאחרונה התחלתי להתחבר אל החדש שלו, אל הרמיקסים שלו אני לא נמשך), Matti Laamanen (CosmicMan) (יצא לאחרונה עם טראק חייתי "לייב" שממש אהבתי....אבל את הגירסא המקורית של אובסשן לא שמעתי...), Paul van Dyk ft. Second Sun (עם כל זה שלא נקבל עוד דברים טובים כמו "פור אן אנג'ל" אהבתי את קראש, טראק חייתי אבל הטראקים האחרים של פול לא משכו אותי מספיק כדי להיכנס למצעד), Re:Locate (אחד היוצרים שבאמת התמכרתי לטראקים ולרמיקסים שלו בשנתיים האחרונות, לאחרונה רמיקס ענק לטראק של רונסקי ספיד...אם "ווטרפול" היה יוצא ב 2004 אני בטוח שהוא היה נכנס ל-5 הראשונים...יוצר תותח ומבטיח...), Randy Katana (Randy Joubert and Shila Bonke) (טראקים טובים וחזקים..באיחוד "אין-סיילנס" שיצא עם רמיקסים בני זונות...אבל עדיין במבט כללי ה-5 האחרים יותר מיכרו אותי), Rank 1 (M.B. de Goeij and Piet W. Bervoets) (אם "סימסוניק" היה יוצא השנה יש מצב שהיו מקבלים מקום בדירוג...הטראק לסנסיישן 2004 חייתי וטוב...אבל מהאחרים לא התלהבתי), Ron Van Den Beuken (Clokx, Floyd, Nightvision, The Mystery) (שיחרר השנה יצירות ממש טובות ביניהם אחת גם בשם "דה מיסטרי" אבל כמו הרבה אחרים, לא מספיק טוב כמו ה-5 שדירגתי), Scott Bond ft. Solarstone \ Solarstone (חיבור שהיה נראה לי מבטיח אחרי "מלאך ערום" אבל לא התחברתי אל הטראק האחרון שלהם...), Signum (Pascal Minaard and Ronald Hagen) (הייתי בטוח שהוא יקבל מקום בדירוג שלי, הפציץ עם טראק מצוין ורמיקסים טובים אבל בכל זאת לא כמו ה-5...), Solid Globe (Maurice Night, a part of A Situation and Perpetuous Dreamer) (אחרי "סהרה" הייתי בטוח שיש למה לחכות..אבל הטראק ששוחרר עם סהרה, והרמיקסים של סוליד גלוב נהיו דומים אחד לשני...חבל שלא שינו קצת), Smith and Pledger (אחרי "פוראבר" ציפיתי לטראקים חייתיים...אבל באמת שלא נמשכתי ל"בליב" ול"קונקטד"...רמיקס טוב לטראק של "מונו" אבל במבט כללי ההרכב הזה לא לוקח אף אחד מה-5 במצעד שלי...), Tiesto (זאת הייתה ההתלבטות הכי קשה שלי...אדגיו, הרמיקס למדונה ו "קאמינג הום" שעוד לא שוחרר מיכרו אותי והרמיקס שלו למדונה תמיד היה ויהיה מספר אחד אצלי...אבל שלושתם לא שייכים ל2004...ואם אפשר לשייך אותם ל 2004 אז טייסטו יקבל מקום גבוה בדירוג שלי...מגיע לו..."לאב קאמס אגיין" טראק טוב...אבל אי אפשר להכניס אותו לדירוג רק לפי הטראק הזה..."נייאנה" עם כל הכבוד לא היה מספיק טוב..."פוראבר טודיי" עשוי טוב, אהבתי, אבל שוב לא מספיק טוב כדי להיכנס במקום אחד מה-5 שבדירוג שלי....)
מקווה שמישהו מכם מרגיש איזה בלאגן רץ לי בראש שרציתי לבחור את ה 5 הכי טובים...נקווה שכל שנה נתלבט ככה וישתחררו אפילו יותר יצירות טובות ומושקעות והיוצרים ימשיכו להפתיע...
Last edited by Shahar on Oct-09-2004 at 15:05
|