Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > טראקים טובים ואיכותיים מתמסחרים בלי שנשים לב!
Pages (7): « 1 2 3 [4] 5 6 7 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

ווואוו
עוד ויכוח שגורם לי לתחושת דה ז'ה וו

קיצר אני ידוע פה כאדם שיש לו הרבה נגד מסחרי..

שחר אני מבין אותך מאוד וגם אותך רון

אבל אני חושב שמיכאל ושגיא יצאו פה לטעמי הכ צודקים
זה נכון שזה חרא לשמוע קטע טוב בודד בין ים של מסחרה קבועה...
אבל השורה התחתונה היא במקום לשמוע

lasgo
אחר כך
benny bennasi
אחר כך
royal gigolos

עדיף לשמוע
lasgo
אחר כך
oceanlab - satellite
אחר כך
royal gigolos..

צריך לברך על כל קטע אהוב שמצליח לחדור את חומת המיינסטרים

ודרך אגב בוא לא נשכח שלאסגו וסילבר למשל התחילו אמנם כפרויקטים בעלי אופי מסחרי אבל הם הדרדרו ואיבדו כיוון לעמות ההפקות הראשונות שלהם

lasgo - something
lasgo - alone
קטעים טובים מאוד שזכו לגרסאת מעולות
והגרסאות המקוריות שלהן נחרשו בארץ בטירוף אבל לא נשכח כי לאסגו מאז נפלו להפקות מסחריות נטו בלי שום יופי

כנ"ל סילבר

sylver - turn the tide
sylver - forever in love

הרבה יותר יפה מהנסיונות המטופשים שלהם ליצר מוזיקה ראויה מאז
2001-2002 היתה שנת בשגשוג של ההרכבים הללו....

מאז...כלום נאדה גורנישט..
נשארה רק המסחריות שעל כנפיה הושקו הפרויקטים הנ"ל
ההשראה אבדה או בוזבזה על הקטעים הראשונים

Old Post Oct-27-2004 20:39 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001

quote:
Originally posted by Vortex_SA
no milk today
זה חדש? לא שמעתי אותו שווה משו?... וחשבתי שהם בני בנאסי וחבורתו כאילו... יענו יש בני בנאסי, ויש בני בנאסי וחבורתו שקוראים להם רויל ג'יגולוס...

דבר ראשון,
no milk today
הוא בתאכל'ס על אותו רעיון כמו
california dreaming
רק שדחפו שם שיר אחר....... לדעתי
no milk today
יותר יפה.......

ובקשר לשאלה שלך......... ואללה אחי אין לי שמץ...... צריך לברר את העניין.....

Old Post Oct-27-2004 21:57  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

הכי מצחיק שאנשים טוענים פה שהם שונאים מסחרה וכאלה אבל בסופו של דבר מתווכחים בהתלהבות על שמות של יוצרים ושירים שלהם שאני אישית אפילו לא שמעתי עליהם...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Oct-27-2004 22:26  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

quote:
Originally posted by Rising
אחי...

דחוף תקטע הזה....עמוק עמוק לתחת!

קודם כל בלי ליכלוכים

דבר שני,אני מבין על מה התלונה פה
והאמת?אני מרגיש אותו דבר
כי אפשר להגיד שיש בעינינו מן 'הילה' כזאת סביב המוסיקה שאנחנו שומעים.כמו סביב משהו קדוש.
וכששומעים דיג'יי טוב מנגן את המוסיקה הזאת יחד עם עוד טראקים טובים אז סבבה לנו ואנחנו נהנים
אבל כשאיזה פלצן, שהדבר הכי קרוב לטראנס שהוא שמע בחיים שלו היה סקוטר,מנגן לך קטעים איכותיים שאתה אוהב,זה מוריד מהערך שלהם
ברגע שאיזה פלצן מנגן את המוסיקה הזאת,זה כאילו פוגע ב'הילה' הזאת שדיברתי עליה מקודם.במיוחד אם הוא שם לך אחרי זה את 'יצירת האומנות' האחרונה של מילק אינק.
אין מה לעשות,זה פשוט פוגע בערך של הטראק
זה כאילו שפוגעים בכבוד שלו
ובכבוד שלנו בתור אנשים שאוהבים את זה
זה כמו לערבב בשר וחלב(לשומרי המסורת שבינכם):זה פשוט אסור ולא הולך ביחד.
זה כאילו שמערבבים משהו טהור(טראנס) עם משהו מזוהם(מסחרי)וזה באמת מעצבן

רוצים לדעת למה?
לא יודע מה איתכם אבל זאת ההרגשה שלי
ההרגשה שלי היא,שכשמנגנים קטע כמו atrc
ביחד עם זבל מסחרי,זה נותן הרגשה כאילו שהחרא המסחרי והקטעים האיכותיים מקבלים אותו יחס
אותו יחס מהדיג'יי ואותו יחס מהקהל
זה כאילו שהם אומרים"לאסגו וגאבריל&דרזדן הם אותו דבר ויוצרים באותה רמה".כי הקהל מגיב לטראק איכותי בדיוק כמו שהוא מגיב לכל זבל מסחרי אחר ששמים
וזה כאילו שהם יגידו שאין הבדל בין הדברים
ותגידו שזה לא מעצבן!!!
לא יודע מה איתכם,אבל אותי מעצבן לראות איזה כמה ערסים חסרי אינטליגנציה וחסרי הבנה מינימלית במוסיקה רוקדים לצלילי טייסטו בלי בכלל להבין את ההבדל בין מה שהם שומעים ברגע זה לבין הזבל שנוגן לפני כן
חוסר ההבחנה הזה של הקהל בין משהו טוב למשהו מטונף פשוט מעצבן אותי

Last edited by DJ Alex E. on Oct-27-2004 at 22:50

Old Post Oct-27-2004 22:43  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by DJ Alex E.
קודם כל בלי ליכלוכים

והאמת?אני מרגיש אותו דבר
כי אפשר להגיד שיש בעינינו מן 'הילה' כזאת סביב המוסיקה שאנחנו שומעים.כמו סביב משהו קדוש.
וכששומעים דיג'יי טוב מנגן את המוסיקה הזאת יחד עם עוד טראקים טובים אז סבבה לנו ואנחנו נהנים
אבל כשאיזה פלצן, שהדבר הכי קרוב לטראנס שהוא שמע בחיים שלו היה סקוטר,מנגן לך קטעים איכותיים שאתה אוהב,זה מוריד מהערך שלהם
ברגע שאיזה פלצן מנגן את המוסיקה הזאת,זה כאילו פוגע ב'הילה' הזאת שדיברתי עליה מקודם.במיוחד אם הוא שם לך אחרי זה את 'יצירת האומנות' האחרונה של מילק אינק.

רוצים לדעת למה?
ביחד עם זבל מסחרי,זה נותן הרגשה כאילו שהחרא המסחרי והקטעים האיכותיים מקבלים אותו יחס
אותו יחס והדיג'יי ואותו יחס מהקהל
זה כאילו שהם אומרים"לאסגו וגאברילא&דרזדן הם אותו דבר ויוצרים באותה רמה".כי הקהל מגיב לטראק איכותי בדיוק כמו שהוא מגיב לכל זבל מסחרי אחר ששמים
ותגידו שזה לא מעצבן!!!
לא יודע מה איתכם,אבל אותי מעצבן לראות איזה כמה ערסים חסרי אינטליגנציה וחסרי הבנה מינימלית במוסיקה רוקדים לצלילי טייסטו בלי בכלל להבין את ההבדל בין מה שהם שומעים ברגע זה לבין הזבל שנוגן לפני כן

זה נורא נחמד להעלות את הבעיות פה...
אבל אלקס מה הפתרון?
פשוט שאותם די גיים שאני מסכים שהם פשוט לא אוהבים את המוזיקה שאנחנו אוהבים ינגנו רק זבל מסחרי?
טוב שמפעם לפעם יוצא לאיזה קטע אהוב להתמסחר במציאות הקשה של הסצינה פה...
הרי אם תרצה לקרב מישהו חדש לטראנס
מה תשמיע לו?
קטעים שהוא לא מכיר בכלל בפעם הראשונה? סביר להניח שזה לא יעבוד ברוב המקרים
מילק אינק? זה בטח לא יגרום לך להרגיש טוב ולו זה עלול לגרום להתקע לפרק זמן בלתי ידוע על סגנון הגאנק דאנס כמו שאני קורא לו

משתוכל להשמיע לו זה קטעים כמו
as the rush comes
love comes again
ועוד ומשם בעזרת ההבנה המיזיקלית שיש לך להתחיל להשמיע לו קטעים שלא התמסחרו והם דומים בסגנונם לקטעים שהוא באמת אהב...
ואין כמו לנסות להוסיף קוריוזים בתאור
(אני הדלקתי את חבר שלי על deepsky - talk like a stranger ע"י ציון העובדה שזה קטע חדש שבו משולבת הווקאליסטית ששרה ב
as the rush comes)

קיצר...
במצבנו השילוב הזה הוא לא איזשהו גל חדש של הכרה בסצינת הטראנס והפיכת ארץ הקודש לאומה שוחרת מועדונים שמנגנים בעיקר האוס וטראנס.
זה בסה"כ נסיון להוסיף מדי פעם קטעים מגזרת הטראנס כדי להצדיק את הכותרת הבלתי מחייבת שעומדת לפני די גיים רבים במסיבות חיילים ולא רק בהן בארצנו
"אמ טי וי דאנס האוס היפ הופ ולהיטים"

כאילו שלהיטים זה סגנון...פחחח
שיכתבו רק להיטים זה תמיד משגע אותי אבל שיהיה...כל עוד החממה ממלא את שעריו בהמוני מבלים אני ואתם יכולים להמשיך לכתוב והמנהלים שלהם יכולים להמשיך לצחוק כל הדרך אל הבנק
מי אידיוט מספיק כדי לשנות נוסחה מנצחת?

Old Post Oct-27-2004 22:56 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

quote:
קודם כל בלי ליכלוכים

והאמת?אני מרגיש אותו דבר

רוצים לדעת למה?
אותו יחס מהדיג'יי ואותו יחס מהקהל
זה כאילו שהם אומרים"לאסגו וגאבריל&דרזדן הם אותו דבר ויוצרים באותה רמה".כי הקהל מגיב לטראק איכותי בדיוק כמו שהוא מגיב לכל זבל מסחרי אחר ששמים
ותגידו שזה לא מעצבן!!!

סליחה מראש אבל הגישה הזאת פלצנית ממש... זה כמו שרשמתי בפוסט הראשון בטרד הזה, הדחייה שלך מהרעיון של לנגן טראקים טובים בין גרועים הוא פסיכולוגי, זה לא באמת פוגע בכבוד או בערך של הטראק, להפך, זה מוסיף, ומצדי שפרחות יזמזמו אותו כל היום, אני רואה אותם ממטר? לא... כי אני שומע את זה כל היום ומכיר הרבה יותר קטעים ומכיר את הסצינה הזאת ממזמן...

ועוד משהו שבאמת עצבן אותי בפוסט שלך זה המשפט
"ערסים חסרי אינטיליגנציה וחסרי הבנה מינימלית במוזיקה"
ואח"כ תיארת קטע לא טוב כמשהו מטונף... קודם כל אני בחיים לא יבין איזה הבנה במוזיקה צריך כדי לשמוע אותה ולהנות ממנה, גם ילד בן חמש ישמע מוזיקה ויגיד לך איזה מוזיקה הוא אוהב ואיזה לא, מוזיקה זה רגש, ולא משנה כמה תנסה לנתח אותה או לשים עליה תוויות, וללמוד מוצרט או לנגן לא הופך אותך ליותר "מבין"... חוץ מזה לא יודע מה ערסים עשו לך אבל יש ערסים שהם דווקא אחלה חבר'ה...

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Oct-28-2004 11:28  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by Vortex_SA
סליחה מראש אבל הגישה הזאת פלצנית ממש... זה כמו שרשמתי בפוסט הראשון בטרד הזה, הדחייה שלך מהרעיון של לנגן טראקים טובים בין גרועים הוא פסיכולוגי, זה לא באמת פוגע בכבוד או בערך של הטראק, להפך, זה מוסיף, ומצדי שפרחות יזמזמו אותו כל היום, אני רואה אותם ממטר? לא... כי אני שומע את זה כל היום ומכיר הרבה יותר קטעים ומכיר את הסצינה הזאת ממזמן...

ועוד משהו שבאמת עצבן אותי בפוסט שלך זה המשפט
"ערסים חסרי אינטיליגנציה וחסרי הבנה מינימלית במוזיקה"
ואח"כ תיארת קטע לא טוב כמשהו מטונף... קודם כל אני בחיים לא יבין איזה הבנה במוזיקה צריך כדי לשמוע אותה ולהנות ממנה, גם ילד בן חמש ישמע מוזיקה ויגיד לך איזה מוזיקה הוא אוהב ואיזה לא, מוזיקה זה רגש, ולא משנה כמה תנסה לנתח אותה או לשים עליה תוויות, וללמוד מוצרט או לנגן לא הופך אותך ליותר "מבין"... חוץ מזה לא יודע מה ערסים עשו לך אבל יש ערסים שהם דווקא אחלה חבר'ה...

אחלה פוסט שגיא!

רק דבר אחד...
אני מבין נראה לי את אלקס כשהוא אומר ערסים...
חבל שהוא הדביק על כולם תווית אבל כנראה שהוא מגדיר בצורה שונה ממך את המונח ערסים
אני מאמין שהוא מתכוון לאנשים שרוקדים בלי הכרה מתפרעים ממוזיקה שהם בכלל שמעו עכשיו לראשונה ולמען האמת אם תשמיע להם את זה סתם ככה הם יגיבו בכל מיני מונחים שטוחים כמו "חזק" או סתם לא יאהבו את הקטע שהם יכולים להשתגע יותר ממני לפחות כלפי חוץ כשזה ינוגן במסיבה....
אני לא אוהב לראות את זה גם אלקס..
אבל מה לעשות אם זה עושה להם טוב אז סבבה...כל אחד ומשהוא אוהב...

Old Post Oct-28-2004 11:39 
Vortex_SA
universal tranceaddict

quote:
Originally posted by KosmiK-G8
אחלה פוסט שגיא!

רק דבר אחד...
אני מאמין שהוא מתכוון לאנשים שרוקדים בלי הכרה מתפרעים ממוזיקה שהם בכלל שמעו עכשיו לראשונה ולמען האמת אם תשמיע להם את זה סתם ככה הם יגיבו בכל מיני מונחים שטוחים כמו "חזק" או סתם לא יאהבו את הקטע שהם יכולים להשתגע יותר ממני לפחות כלפי חוץ כשזה ינוגן במסיבה....

גם אני רקדתי בלי הכרה בטייסטו למשל והגבתי במונחים מפגרים כמו חזק, בן זונה וכאלה ואני לא ערס, או שכן??... בכלל להגדיר מוזיקה זה דבר דבילי, כל אחד רואה את זה אחרת... וקשה לך לתאר ממה התרגשת כל כך או משהו כזה, לך תסביר למישהו שהטראק ממש טוב כי הסאונד שהאפקט החדש שיש בטראק בשילוב עם המלודיה המלנכולית (למדתי את המלה הזאת לפני חודש ) עושה ניגוד עם הקצב המונוטוני בטראק... לא עדיף פשוט להגיד "קטע חזק..." ?

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Oct-28-2004 13:33  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

quote:
Originally posted by KosmiK-G8
אחלה פוסט שגיא!

רק דבר אחד...

כן זה בערך מהש התכוונתי
ושגיא חלאס להיתפס לכל מילה!אתה נתפס למילה אחת ועושה סיפור שלם סביבה
מה הקטע?
וסבבה הגישה שלך למוסיקה היא כזאת אבל שלי אחרת ואני רואה את המוסיקה הזאת כמשהו שהוא הרבה מעל למוסיקה מסחרית וזה מעצבן אותי שמטנפים אותה במסיבות 'להיטים'.זה באמת אולי פסיכולוגי אבל זאת דעתי ולא משנה מה יקרה,אני לא אוכל לקבל את זה שאיזה דיג'יי בוזיווזי ינגן את דיפסקיי

Old Post Oct-28-2004 13:52  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

quote:
כן זה בערך מהש התכוונתי
ושגיא חלאס להיתפס לכל מילה!אתה נתפס למילה אחת ועושה סיפור שלם סביבה
מה הקטע?
וסבבה הגישה שלך למוסיקה היא כזאת אבל שלי אחרת ואני רואה את המוסיקה הזאת כמשהו שהוא הרבה מעל למוסיקה מסחרית וזה מעצבן אותי שמטנפים אותה במסיבות 'להיטים'.זה באמת אולי פסיכולוגי אבל זאת דעתי ולא משנה מה יקרה,אני לא אוכל לקבל את זה שאיזה דיג'יי בוזיווזי ינגן את דיפסקיי

בוא אני יגיד לך מה הקטע, הקטע הוא שלא מפריע לי שהתפיסה שלך היא שהמוזיקה הזאת היא כאילו חלק ממך וזה כל כך מפריע לך שדיג'יי עלוב מנגן אותה יחד עם דברים מסחריים, זה ממש לא מפריע לי, זה התפיסה שלך וזה סבבה, אני כן ינסה להראות לך את הנקודת מבט שלי ואיפה שאני חושב שאתה מסתכל קצת עקום על העולם, אתה יכול לקבל את זה ואתה יכול לא לקבל את זה... זה בסדר, אבל כשאתה מתחיל לרדת על אנשים (ערסים) שנהנים ורוקדים למוזיקה במסיבה ולטענתך אין להם "הבנה" וכאלה, זה מפריע לי... בעיקר כי גם אני משתגע במסיבות גם אם יש דברים שאני לא מכיר...

חוץ מזה אם רק משפט אחד מעניין אותי בפוסט שלך וכל השאר לא אז אני צריך להגיב להכל??

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Oct-28-2004 14:17  Israel
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

אתה לא חייב להגיב להכל אבל אתה גם לא חייב להיתפס ולעשות פיל מכל מילה קטנה

יודע מה?אני שונא ערסים כי הם אנשים מפגרים
לא דיברתי על אנשים שמשתגעים בכללי במסיבות
אם אני נהנה במסיבה ושומע משהו שאני ממש אוהב גם אני אשתגע מזה.לא אמרתי שיש משהו פסול בזה
אמרתי פשוט שאני שונא ערסים
ובגלל השנאה שלי אליהם,יעצבן אותי לראות את הקופים האלה רוקדים לצלילי משהו איכותי כאילו שזה היה עוד איזה קטע מסחרי מסריח כי הם טמבלים והם האחרונים שיוכלו(אני לא מדבר על יעשו,אני מדבר על יוכלו) לעשות את ההבדלה בין משהו באמת יפה למשהו מסריח

יודע מה? הגעתי למסקנה שאתה בכלל לא תופס את הראש שלי ולא מבין למה אני מתכוון אז עזוב,פשוט רד מזה

Old Post Oct-28-2004 15:19  Israel
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

לא הבנתי מה הבעיה?
להפך... אם משמיעים טראקים טובים ברדיו או במסיבות אדרבא
זה רק מגביר ת'מודעות של האנשים ואולי
כשהרבה יתחילו לאהוב את זה הסצינה בארץ תתפתח...
כמו בהולנד שמישהו הזכיר אותה כאן
ולי אישית ממש לא מפריע אם טראקים מושמעים יותר מידי זה לא מוריד לי ת'חשק לשמוע אותם...
כמו as the rush come או love comes again
עדיין נהנית לשמוע אותם...
שורה תחתונה צאו מזה! זה שאתם חיים רק ת'מוסיקה הזו
לא אומר שאסור לאנשים אחרים שלא מכורים לטראנס לשמוע את זה!!!!
ראסמי שחר זה ילדותי אחוש לחשוב ככה ועוד לפתוח על זה טרד...
נו באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post Oct-29-2004 08:14  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > טראקים טובים ואיכותיים מתמסחרים בלי שנשים לב!
Post New Thread    Post A Reply

Pages (7): « 1 2 3 [4] 5 6 7 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackSasha tune from Axis, Boston 2005 [2005] [4]

Click here to listen to the sample!Pause playbackKlubbheads - Klubbhopping (Southside Spinners Remix) [2003]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 07:06.

Forum Rules: