quote:Originally posted by nimrod levi לפי דעתי צריך להכניס לרשימה את מורן אייזנשטיין לא... מורן אייזנשטיין זה גוף נטו מהצוואר ומעלה לא הייתי מתקרב אליה... ושכחתי להוסיף עדי נוימן מקום שני רק אח"כ שירז טל למרות שמבחינת יופי נטו עדי נוימן לוקחת... לא יודע למה נועה תשבי יותר פיתוי...
___________________ Check My Music
הבחורה מהתמונה רוצה להגיד תודה לכל חברי הפורום שבחרו בה להיות הכוסית של פורום
שני חברים שלי ראו אותה בקניון רמת אביב אחד ניגש אליה שואל אותה עם היא בר רפאלי היא אמרה לא וישר הסתובבה והלכה
___________________ Never again.
quote:Originally posted by warpedd_ הבחורה מהתמונה רוצה להגיד תודה לכל חברי הפורום שבחרו בה להיות הכוסית של פורום הבחורה מהתמונה עצובה שפספסת אותה בתל יצחק ביום שישי למרות שהתכוונת ללכת
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter הבחורה מהתמונה עצובה שפספסת אותה בתל יצחק ביום שישי למרות שהתכוונת ללכת אתה לא צריך לזרוע מלח על הפצעים
וואלה יש כוסיות בישראל.... כנראה רק בשכבה שלי אין כוסיות.... ( אאאה אלון....) סעמקקקקקק ערס
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים