quote:Originally posted by DjChook ולמי שיש ספקות I'M ONE HUNDRED PRECENT STARIGH כן כן ואנחנו גם מאמינים לך
quote:Originally posted by Agent-Fire כן כן ואנחנו גם מאמינים לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מאמין לו NOT!!! : stongue:
___________________ ***FEEL THE TRANCE...FEEL THE LIFE***
DAMN תפסתם אותי כמה שאני אוהב ציניות
___________________ Never again.
כמה אתה ציניות __________???ככה _____??ככה _________________???ככה או שאולי וזה לפי דעתי הגמה ________________________________________??ככה
quote:Originally posted by DjChook צודקים אחים שלי זה לא יקרה שנית למרות שזה עדיין לא עילה לצחוק על העדפתי המינית... ראית את הגוף של מוש ? איך אפשר שלא למות עליו.... ולמי שיש ספקות I'M ONE HUNDRED PRECENT STARIGH no harm done ... סורי אם נסחפתי
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike no harm done ... סורי אם נסחפתי שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם
quote:Originally posted by DjChook שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם love is in the air ...
כמה דברים הוכחתם כולכם את הטופיק הזה!!! לא הייתי פה יומיים וזה מה שקורה ולא ראיתי את הגוף של מוש... אבל אני בטוח שאני לא יגמור מזה תסמוך עליי
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter ולא ראיתי את הגוף של מוש... אבל אני בטוח שאני לא יגמור מזה תסמוך עליי חחח גם אני לא זה בסדר ומישהו רצה שתגמור ?
אחים אני אגיד את זה עוד פעם שזה יההי בפעם המליון אנשים פה מסטולים על כל הראש אבל הכל מאהבה