quote:Originally posted by Hell_Copter בכל מקרה.. אני הולך לאקו היום אני הולך לאקו גם כן כנראה היום... אם אני לא אהיה עייף ו... אהה. הסבן זה מקום נחמד לא יותר מדי הייתי שם לפני שבועיים מגיע לשם קהל של ערסים
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook אני הולך לאקו גם כן כנראה היום... אם אני לא אהיה עייף ו... אהה. הסבן זה מקום נחמד לא יותר מדי הייתי שם לפני שבועיים מגיע לשם קהל של ערסים וואלה אחי... אז אולי נראה אותך שם
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter וואלה אחי... אז אולי נראה אותך שם אני אלבש שמלה... סגולה
quote:Originally posted by DjChook אני אלבש שמלה... סגולה חחחחחחחחחח איזה פרסומת מאפנה זאת הייתה... everything's gonna be alright...
ראסמי ששמע אחי, אתה יודע כמה יעלה שם ? באיזה שעה אתה מתכנן להגיע ?
לפי מה שהבנתי זה עולה 70 או משהו כזה אי מתכוון לצאת מרעננה בערך ב 12... אולי אחרי
גם אני בערך סבבה אחי תעשה חיים שם
טוב חזרתי מהאקו, אין לי כח לספר מה היה שם אני אספר איך זה נגמר כי איזה מישהו מפגר החליט לפתוח מטף של כיבוי אש וכולם נחנקו וברחו החוצה THE END מחר שגם הל-קופטר יהיה פה , נדסקס מה היה שם לילה.
כן... אני גמור עכשיו וכמעט נרדם על המחשב מחר נחליף חוויות...
אני כבר מת לשמוע איך היה שם
___________________ ***FEEL THE TRANCE...FEEL THE LIFE***
באקו ? בוא נגיד בינתיים שאתה לא רוצה להיות במסיבה של דיג'יי פליקס תגיד רועי, בכמה נכנסת ? והיה לך ויאייפי ?
quote:Originally posted by DjChook באקו ? בוא נגיד בינתיים שאתה לא רוצה להיות במסיבה של דיג'יי פליקס עד כדי כך גרוע?