Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מי ישבור את הקרח ראשון | מי יגיע ראשון למסיבה - שחר סאבי10 או יוחאי?
Pages (6): « 1 2 3 [4] 5 6 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
איזה מגוחך

ומה יהיה עוד 4 שנים? בני ה-18 יהיו בני 22
אז מה לפי התאוריה שלך הרמה תמיד יורדת...

לא
בגיל 22 הם יהיו יותר בוגרים

Old Post Aug-20-2006 20:19 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DvJ
Supreme tranceaddict

Registered: Jul 2005

quote:
Originally posted by Shahar
לא
בגיל 22 הם יהיו יותר בוגרים

לא חושב אחי בכלל
קודם כל זה מסיבה זה גג 8 שעות מה חשוב בלהיות בוגר אתה רק בא לשמוע מוזיקה טובה...
שאתה היית ב18-19 אז היית מספיק בוגר במסיבות שהלכת אליהם?לא נירא לי שזה שינה למשהו וגם לך .....
יש אנשים שבגיל הזה יותר בוגרים מאנשים בני 25+ ולהפך זה תלוי בבנאדם...

Old Post Aug-21-2006 02:49  Israel
Click Here to See the Profile for DvJ Click here to Send DvJ a Private Message Add DvJ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

א.
אני לא רואה סיבה למה שכל הארועים פה,כמו מאירופה,יהיו עם הגבלת גיל מקסימלית ל18 פלוס
לא רק שזה יאפשר ליותר אנשים להיחשף למוסיקה טובה שיש בכל מיני ארועים כמו באומן,במקסים ובמקומות אחרים בתל אביב,אלא שזה גם יאפשר סלקציה טובה יותר
כשבאים המון אנשים אז אין פחד לעשות סלקציה קפדנית כי בכל מקרה המועדון יהיה מלא

ב.
סבי עדיין לא יוצא?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאז שאני זוכר את עצמי אני שומע את הסיפור הזה

Old Post Aug-23-2006 07:39  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
sabi10
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2003

quote:
Originally posted by DJ Alex E.

ב.
סבי עדיין לא יוצא?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאז שאני זוכר את עצמי אני שומע את הסיפור הזה

לאן בדיןק אני לא יוצא...פעם אחרונה שארמין היה אני הייתי.
ועם כבר להעלות את הגיל אז ל 26+ וחוץ מזה אני טס עוד שבועיים לתאילנד למשך חודש שלם של מסיבות ומנוחה!

Old Post Aug-24-2006 21:15  Israel
Click Here to See the Profile for sabi10 Click here to Send sabi10 a Private Message Add sabi10 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

מה סבי רק מסיבות טראנס יוציאו אותך מהבית?
ואח שלי חזר עכשיו משבועיים בתאילנד ראיתי תמונות וזה אחד המקומות המדהימים

Old Post Aug-26-2006 06:02  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Terlah
Junior tranceaddict

Registered: May 2006

יוחאי,סאבי,שחר...הלוואי שהייתי יכול להגיד לכם שאתם מפסידים משהו בזה שאתם נישארים בבית אבל זה לא המצב..אין כבר לאן לצאת ולאיפה שיש אף-פעם לא יהיה שילוב נורמאלי של קהל ומוזיקה שגורמים לך לחזור לבית ולהרגיש שהיית במסיבה...אני אמנם לא בגיל של יוחאי אבל עברתי לא מעט מסיבות בחיים שלי והיום הגעתי למצב שמגיע סופ"ש ופשוט אין לאיפה לצאת..כלום..אז מוצאים פתרונות אחרים לשעמום(אלכוהול ושות'..)וחבל שהמצב ככה..באמת שאצלנו אנחנו מנסים למצוא את האור..את הפינה הקטנה ולא מוצאים ממש לא בגלל שאנחנו ביקורתים יתר על המידה או שכול העניין הזה של הסלקציה והקהל מפריע לנו ברמות כאלו שלא נגיע למסיבה בגלל זה..זה מזמן עבר..גם על זה התפשרנו..אבל..פשוט אין מה לעשות
אין
אין
אין
אין

תשארו בבית תחסכו כסף

Old Post Aug-26-2006 07:57  Israel
Click Here to See the Profile for Terlah Click here to Send Terlah a Private Message Add Terlah to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
Originally posted by Terlah
יוחאי,סאבי,שחר...הלוואי שהייתי יכול להגיד לכם שאתם מפסידים משהו בזה שאתם נישארים בבית אבל זה לא המצב..אין כבר לאן לצאת ולאיפה שיש אף-פעם לא יהיה שילוב נורמאלי של קהל ומוזיקה שגורמים לך לחזור לבית ולהרגיש שהיית במסיבה...אני אמנם לא בגיל של יוחאי אבל עברתי לא מעט מסיבות בחיים שלי והיום הגעתי למצב שמגיע סופ"ש ופשוט אין לאיפה לצאת..כלום..אז מוצאים פתרונות אחרים לשעמום(אלכוהול ושות'..)וחבל שהמצב ככה..באמת שאצלנו אנחנו מנסים למצוא את האור..את הפינה הקטנה ולא מוצאים ממש לא בגלל שאנחנו ביקורתים יתר על המידה או שכול העניין הזה של הסלקציה והקהל מפריע לנו ברמות כאלו שלא נגיע למסיבה בגלל זה..זה מזמן עבר..גם על זה התפשרנו..אבל..פשוט אין מה לעשות
אין
אין
אין
אין

תשארו בבית תחסכו כסף

בוא נתחיל בזה שאני אף פעם לא מפסיד
כי אם לא באתי למסיבה אז היה לי משו יותר טוב לעשות

וכמו שאמרת אין מסיבות לצאת אליהם
חבל שאנשים יוצאים בכח
ב 3 מסיבות האחרונות שהייתי הרגשתי שסתם בזבזתי תזמן
ובגלל זה הפסקתי לבוא למסיבות

אין לאן לצאת!?
זה מזה לא נכון
יש מלא מקומות אחרים לצאת אליהם שהם לא מסיבות באומן
דאנסברים, פאבים, בתי קפה, סנוקר, לשבת בשכונה

וואלה יום רביעי בלילה אספתי חבר מהבסיס ונסענו לעוד חבר ביבנה
לקחנו נרגילה נסענו לידידות שלו ביבנה וישבנו איתם ואחר כך חבר אחר שלו הזמין אותנו לעל האש

ונהנתי יותר ממסיבה עם ארמין או טייסטו

אז לא באמת חסר מה לעשות...ובטוח שזה יהיה הרבה יותר כיף מלהדחס במסיבה שאתה יכול רק לשמוע תמוזיקה ולא יכול לרקוד אותה כי אין לך מקום

Old Post Aug-26-2006 14:39 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Koby
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2005
Re: Re: אל תיצאו

quote:
לשבת בשכונה

+1
מומלץ בחום..רק תבואו מוקדם שלא יתפסו את הברזלים..

Old Post Aug-26-2006 15:04  Israel
Click Here to See the Profile for Koby Click here to Send Koby a Private Message Add Koby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
Originally posted by Koby
+1

וואלה לא יודע איך השכונה שלך
בוא לפה בנזונה אם לא תהנה

אני יכול לשבת שעות עם החברים אף פעם לא משעמם
תמיד באים אנשים חדשים גם

ובטוח שזה יותר טוב מלעמוד (כןכן לעמוד) במסיבה ולשמוע מוזיקה

Old Post Aug-26-2006 15:05 
Terlah
Junior tranceaddict

Registered: May 2006
שחר התכוונתי למסיבות של מוזיקה אלקטרונית
זו הכוונה שאין לאן לצאת

Old Post Aug-26-2006 15:31  Israel
Click Here to See the Profile for Terlah Click here to Send Terlah a Private Message Add Terlah to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002
Re: Re: אל תיצאו

quote:
בוא נתחיל בזה שאני אף פעם לא מפסיד
כי אם לא באתי למסיבה אז היה לי משו יותר טוב לעשות

וכמו שאמרת אין מסיבות לצאת אליהם
חבל שאנשים יוצאים בכח
ב 3 מסיבות האחרונות שהייתי הרגשתי שסתם בזבזתי תזמן
ובגלל זה הפסקתי לבוא למסיבות

אין לאן לצאת!?
זה מזה לא נכון
יש מלא מקומות אחרים לצאת אליהם שהם לא מסיבות באומן
דאנסברים, פאבים, בתי קפה, סנוקר, לשבת בשכונה

וואלה יום רביעי בלילה אספתי חבר מהבסיס ונסענו לעוד חבר ביבנה
לקחנו נרגילה נסענו לידידות שלו ביבנה וישבנו איתם ואחר כך חבר אחר שלו הזמין אותנו לעל האש

ונהנתי יותר ממסיבה עם ארמין או טייסטו

אז לא באמת חסר מה לעשות...ובטוח שזה יהיה הרבה יותר כיף מלהדחס במסיבה שאתה יכול רק לשמוע תמוזיקה ולא יכול לרקוד אותה כי אין לך מקום

זה מוכיח שוואלה אנחנו אנשים שונים

סתם דוגמא יש יום כיפור אחד שאני לא ישכח בחיים
ישבנו כל הלילה עד 6-6 וחצי בבוקר בחוץ הייתי עם בן אדם אחד שאני מכיר ועוד איזה 15 שבחיים לא ראיתי עד אז ומאז ואני זוכר שלא הפסקנו לצחוק לרגע
היה ממש כיף

אבל מה לעשות אני טיפוס שהכיףך העיקרי שלו מגיע ממקום אחר

איביזה? צר לי אני לא רואה אף שכונה אף מנגל ואף על האש שיתקרב לעוצמת החוויה הזו

לפחות מסיבה אחת עם מרקוס שולץ בארץ ועוד מסיבה אחת (לא האחרונה) עם ארמין נחשבות עבורי לטובות יותר מהאלטרנטיבה שהצעת וגם ממשאני בעצמי חוויתי

ודרך אגב עם כל התלונות בשבועות היה לי את סוף השבוע הטוב ביותר שחוויתי בארץ

חמישי - d-nox + ivan smagghe
שישי - sasha!

אתה חושב שלשבת בשכונה זה טוב יותר אז בבקשה אף אחד לא ישכנע אותך שיש משהו טוב יותר
אני ואולי עוד אנשים פה לא חייבים להסכים שזה אותו דבר עבורם

Old Post Aug-26-2006 15:37 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Alex (ISR)
Trance-O-Holic

Registered: Mar 2005

quote:
Originally posted by Koby
+1

Old Post Aug-26-2006 15:38  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Alex (ISR) Click here to Send Dj Alex (ISR) a Private Message Add Dj Alex (ISR) to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מי ישבור את הקרח ראשון | מי יגיע ראשון למסיבה - שחר סאבי10 או יוחאי?
Post New Thread    Post A Reply

Pages (6): « 1 2 3 [4] 5 6 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbacki'm such a n00b...this is such a classic... [2006] [5]

Click here to listen to the sample!Pause playbackFaysal - "The Look Of Love 2002" (Instrumental Mix) [2003]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 04:43.

Forum Rules: