רעיון מאד אנושי ומתחשב אבל זה לא מתאים
___________________ Once Trance - Allways Trance
אפשר לבקר אותו בלי קשר!
___________________ Never again.
אם רועי עדיין יהיה מאושפז שבוע הבא אני ידבר איתך חן לגבי ביקור שלו. יש לי שבוע חופש בין הסיום עבודה לתחילת הלימודים בחזרה לנושא... לא רוה לאכזב יוראי אבל אני גר בבניין קומה שנייה בית לא גדול מנגל? פנטזיה אבל אני מבטיח חומוס אסלי רמלאי ומיטב החטיפים הקיימים בשוק
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
quote:Originally posted by Glenn-Holmes אם רועי עדיין יהיה מאושפז שבוע הבא אני ידבר איתך חן לגבי ביקור שלו. יש לי שבוע חופש בין הסיום עבודה לתחילת הלימודים בחזרה לנושא... לא רוה לאכזב יוראי אבל אני גר בבניין קומה שנייה בית לא גדול מנגל? פנטזיה אבל אני מבטיח חומוס אסלי רמלאי ומיטב החטיפים הקיימים בשוק מה הבעיה לארגן באיזה פארק? בוא בצומת הקרח כבר שנה ככה אני מתכנן לעשות שם על האש
quote:Originally posted by Shahar מה הבעיה לארגן באיזה פארק? בוא בצומת הקרח כבר שנה ככה אני מתכנן לעשות שם על האש חחחחחחחחחחחח יש שם זונות
quote:Originally posted by Dj Alex (ISR) חחחחחחחחחחחח יש שם זונות גם ערבים שמוכרים סברס חח כמה זמן לא הייתי שם פיייי
quote:Originally posted by Dj Alex (ISR) חחחחחחחחחחחח יש שם זונות מצויין..אוליי חוץ מהמפגש יהיה עוד ארוע הסטורי כשאילן יאבד את בתוליו
quote:Originally posted by Koby מצויין..אוליי חוץ מהמפגש יהיה עוד ארוע הסטורי כשאילן יאבד את בתוליו חחח שכחת גם את שחר
quote:Originally posted by Glenn-Holmes חחח שכחת גם את שחר אנלא צריך את זה בשביל זה
quote:Originally posted by Shahar אנלא צריך את זה בשביל זה גם אני לא אבל אני לא מוכן שהבדיחה תהיה רק על חשבוני אז צירפתי אותך
quote:Originally posted by Glenn-Holmes גם אני לא אבל אני לא מוכן שהבדיחה תהיה רק על חשבוני אז צירפתי אותך טוב רק אם תגיד שגם חן יכיר מישו
מי ניסה להכניס פה בדיחה על חשבוני ?