|
חבר'ה, בואו אני אספר לכם את האמת על הסמים הללו,אם מה שתישמעו כאן יגרום לפחות לבן אדם להימנע מזה, אני את שלי עשיתי
יש לי שני בני דודים שגדלו בבית של אבא נרקומן, מגיל צעיר מאד הם נחשפו לכל העישונים של אבא שלהם, הוא נכנס מלא פעמים לכלא, השתחרר, עישן שוב וחוזר חלילה
לפני כמה שנים, אותם בני הדודים שהם בסביבות גיל 28 התחילו לעשן סמים עם אבא שלהם, הייתי בהלם שראיתי את זה, חתיכת החרא הזה סיפק לילדים שלו סמים
תמיד ידעתי שהם עישנו סמים קלים, זה קרה הרבה פעמים לידי ואני הייתי ישר יוצא מהחדר כדי לא להיות מעשן פאסיבי
הם כאמור התחילו בסמים קלים ואז התחילו הבעיות, נדפק להם הראש לגמרי, כל היום התהלכו כמו מסטולים, ניסו לשכנע את כל העולם שזה אפילו בריא, היו באובססיה לחפש עוד סמים, היו מעשנים בבאנגים, ג'וינטים ומה לא
הם התבטלו כל היום בבית, לא היה להם חשק לעבוד, אחרי תקופה מסויימת הג'ונטים לא הספיקו להם אז הם עברו לאקסטות וטריפים ושם הייתה הנפילה
אחד מהאחים לקח טריפ שגרם לו להשתגע לגמרי, הוא פשוט הפך להיות מפלצת, שבר כל שני וחמישי דברים בבית, טלוויזיה, מזנון, ארונות, דודה שלי שהיא אמא שלו הזמינה כל הזמן משטרה, עצרו אותו והעבירו אותו לבאר יעקב, הוא חזר משם אחרי שבוע ושוב זה קרה
האבא כמובן לא היה בבית וטוב שכך, הוא היה בכלא ובינתיים דודה שלי התגרשה ממנו האח ניסה לעזור אבל גם הוא עד היום ממשיך בסמים קלים שכבר הפכו אותו לזומבי, היום אותו בן דוד נמצא על תרופות הרגעה ובפיקוח של באר יעקב
מה שאני מנסה להגיד זה שאולי בהתחלה הסמים הקלים נותנים תחושה של היי אבל לטווח הארוך הנזק הוא בילתי הפיך, שלא נדבר על זה שאחרי שהסמים הקלים הופכים להיות משעממים אנשים מתחילים לחפש ריגושים אחרים ועוברים לדברים אחרים שהנזק שלהם מוכח
חבר'ה, אל תיגעו בחרא הזה, סמים, זה הורג, לבני הדודים שלי כבר נהרסו החיים, לפחות אתם תשמרו עליהם
|