quote:Originally posted by DjChook כדי לתרום לך עוד פוסט תודה! אתה איש טוב!!! ספאם עצבני
טוב אז זה המיקסר הראשון שלי .. קצת לא טוב ... אבל להתחלה לקחתי אותו ... אני מקווה ליקנות אחד חדש וטוב ... הדגם שלו הוא Numark MX 207
הוא לא העלה את התמונה .. אני צריך להישתפשף עם הפורום הזה טיפה אני לא רגיל .. טוב אז לילה טוב לבינתיים מחר יש לי בגרות במינהל עסקים .. אז לילה טוב !
אחי מאיפה אתה ? אולי עוד רמת גני אכזרי בכל מקרה, מנהל עסקים ?! (וזה בא בקטע של - ווט דה פאק) וערן, אין בעיה אחי ANY TIME
___________________ Never again.
זאת מגמה דפוקה גבר ... לא ניראה לי שיש לך את זה שם
בשם היפה זה מינהל עסקים ... אבל זה ניקרא גם מזכירות וד"א אני גר ברמלה
quote:Originally posted by Djsamorai בשם היפה זה מינהל עסקים ... אבל זה ניקרא גם מזכירות וד"א אני גר ברמלה אחי אצלנו בכל שכבה יש מנהל ממוחשב או בשמה העממי: "טיפולית"
אולי זה זה ...
ברוך הבא אחי, מצטער על ההצתה המאוחרת... אני עודד! ואני לא אעזור לך בגרוש מלבד אם פספת פרק של לחיי האהבה ואז אני אוכל להשלים לך את החסר... תהנה
___________________ Check My Music
חחח זאת הקבלת פנים הכי מוזרה שקיבלתי כאן לבינתיים ...
אחי למה ציפית?? זה הפורום עם הילדים הכי שרוטים בעולם... והשרוט מכולם לא פה עדיין... דרך אגב... הוא עדיין בכלא?
___________________ .
חחחחחחחחחחחח