quote:Originally posted by eXeTik "הוא ביקש נשיקה וקיבל סטירה הוא ביקש נשיקה וקיבל תמורה" משהו זיהה את זה בפורום של 99 זה אותו אחד שעה את pyramid ponte משהו לטראק קוראים sphynix או משהו כזה
למישו יש מושג על מה אני מדבר??? אני פשוט חייב תתדבר הזה
מישהו יודע אולי איך קוראים לקטע הזה מהפרסומת של סיטרואן שהמכונית נוסעת ויש דולפינים כאלה שקופצים מהכביש??
___________________ "The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty." --=My Music=--
quote:Originally posted by t0xIc למישו יש מושג על מה אני מדבר??? אני פשוט חייב תתדבר הזה אני חושב שאני יודע מה זה שהוא אומר Dont Panic, Remain on the dancefloor משהו כזה יש את זה בחדר כושר אני ישאל פעם הבאה שאני שם
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by DJ-Kreing^^ מישהו יודע אולי איך קוראים לקטע הזה מהפרסומת של סיטרואן שהמכונית נוסעת ויש דולפינים כאלה שקופצים מהכביש?? מצטרף לבקשה קטע חמוד לאללה
זה משהו של Roc Raida בדוק
איך קוראים לשיר הזה: " Tell tell tell me why I'm feeling Tell tell tell me why I feel for you Tell tell tell me why I'm feeling the way that I do... "
יואואווא צחח אני חייב שתגיד לי מה זה זה קטע עצבני ביותררר אני כבר שנה ומשו מחפש אותו
נו זה ישן תחת זה הקטע שהוא אומר את זה ואז יש סירנה כזאת נכון?
quote:Originally posted by Pinto אני מחפש איזה טרק פרוגרסיב שיש באמצע ברייק ויש אחת שאומרת do you got that feelin מישהו מכיר אף אחד לא מכיר את הטרק הזה ? זה טרק חדש יחסית