|
| quote: | Originally posted by Sniper
אני מסכים עם הבן אדם הזה שאמר לך
אבל הבעיה היחידה היא שהורגים להם מישו הם מפיצים את זה בכל העולם בתיקשורת וכל העולם רואה מה שאנחנו עשינו להם ושלנו הם עושים משו כל התיקשורת בעולם משו קטן וזהו
אבל בארץ שלנו מדברים עלזה ימים שלמים ככה שהעולם לא חשוף למה שהם עושים לנו בעיקרון הציאו לערבים מיזמן חלקים מהארץ והם לא הסכימו הם רוצים את כל הארץץ הם לא רוצים אותנו פה מה לא ברור בזה???? |
בכלל מעצבן אותי כל ההסברה המפגרת שלנו בעולם,
איך הייתי שמח לעשות הסברה בטעם המדינה ככה בתקשורת העולמית , למה יש לי כל כך הרבה מה להגיד.
וכוסאומו של החדשת האלה בחול (למרותש אני אוהב פוקס ניוז), שנגיד כשתופסים מישהו מאל-קעידה מדברים על זה בכל העולם לפחות יום שלם, אבל מה ששומעים עלינו זה רק אם הרגנו אזרחים או ילד בן 10 או אם התפוצץ אצלנו אוטובוס. לא שומעים על זה שתפסנו מחבל בדרך לפיגוע, או שמצאנו חגורת נפץ בתוך אמבולנס שלהם. ועוד איך אפשר להפוך את מה שקורה כאן, אם נרצה כמובן, למלחמה נגד הטרור העולמי, וככה כאילו מקבלים חסות מכל העולם .
בכלל יש משפט שאני מאוד אוהב:
"אם הערבים יניחו את הנשק, יהיה שלום במזרח התיכון, אם ישראל תניח את הנשק, לא יהיה יותר ישראל"
ומצטער לא קראתי את כל הטרד לפני, בטח יש פה כמה שמאלנים במולבלים שאולי אני אוכל להסביר להם משהו...אבל אתה אורן די מגזים, איך אתה רוצה להשמיד את כולם ,
זה לא פתרון זה, פשוט צריך להלחם בטרור, בצורה שהם יבינו שאין להם סיכוי יותר עם הטרור שלהם כמו שהם מבינים עד עכשיו (יצאנו מלבנון בלחץ של טרור, שון מבטיח מדנה בלחץ של טרור!)
שיראה כאילו למדנו מהם לקח ולא נסכים יותר למשחקים שלהם, וככה הם יסיכימו להחליף את השלטון שלהם, יעני מיני אפגניסטן, ואז נביא להם מדינה ויהיה סבבה, נישב נעשן איתם נרגילה בעזה
| quote: | Originally posted by NyKoN
ורותם-
תתבייש איך שאתה משווה בין האצ"ל והלח"י והפלמ"ח לבין הארגוני טרוריסטים המלוכלכים האלו
הארגונים היהודים אז עשו פעולות נקם שלא גרמו להרג מכוון
ואיך שאתה משווה בין שניהם זה פשוט בושה שישראלי מדבר ככה |
כמה שאתה צודק אחי
אל תשכחו שאצל ואלה פעלו ככה כשמליונים נרצחו בשואה והבריטים לא נתנו לאלה שצליחו להמלט משמה להגיע לארץ, אלא גרמו לרבים מהם לטבוע בים!!!
איך אפשר להשוות את זה למה שעושים הפלשתינאים , שלא מפסיקים שימוש בטרור, למרות שכמעט והיה להם כל מה שהם רצו אחרי הסכמי אוסלו ועוד עם קמפ דייויד, היה להם כמעט הכל , כמעט מדינה, הם לא היו כבושים כבר
ועכשיו כולם חושבים בעולם שאנחנו עם כובש והפלשתינאי המסכן מגן על עצמו,
אצ"ל פעלו מתוך חוסר אונים גמור לעזור לניצולי השואה

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire
|