חחחחחחחחח מוזר אצלכם רועי גם אצלנו יש בתקנון חוק שאסור לבוא ישר למבחן, ומי שעושה את זה מקבל שאלה נוספת אבל לא ראיתי שמשתמשים בזה איי פעם
___________________ Never again.
ייוואאאווווווווו.... אחוותיייי~!#!@!%^^$%@# מה המצצבבבC?!??! סוף סוף קצת נציגות נשית בפורום חוץ ממני!@# גגדוללל חחהה... אז מה איך הפורום בינתים, איך , הגברים שלי לא מציקים לך יותר מדי?
quote:Originally posted by Tarantula אז מה איך הפורום בינתים, איך , הגברים שלי לא מציקים לך יותר מדי? חחח לא דווקא נחמדים אני רואה שאת שולטות פה עליהם
quote:Originally posted by TinkerbeL חחח לא דווקא נחמדים אני רואה שאת שולטות פה עליהם שמעי... הם יגידו לך אחרת..... אבל תאמת... כן מה לעשות אלונה ה -שולטתת!@#$%^^
quote:Originally posted by Tarantula שמעי... הם יגידו לך אחרת..... אבל תאמת... כן מה לעשות אלונה ה -שולטתת!@#$%^^ שקט את!! אחרי שצעקת עליי בבוקר את לא שולטת עליי!!! טלי אני עובר להיות תחת שליטתך מעכשיו...
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter שקט את!! אחרי שצעקת עליי בבוקר את לא שולטת עליי!!! טלי אני עובר להיות תחת שליטתך מעכשיו... אאאאאאאאא@#$%^ איך אתה מעז?!? גם בוגד וגם שקרן!@#% הייתי צריכה לדעת, רק רואה תחת חדש וישר רץ אחריו
quote:Originally posted by Tarantula אאאאאאאאא@#$%^ איך אתה מעז?!? גם בוגד וגם שקרן!@#% הייתי צריכה לדעת, רק רואה תחת חדש וישר רץ אחריו שקרנית!!!!!!!!! את צעקת עליי היום!!!!!!!!!!!!!!!!!! נעלבתי ממך מאוד!!!!!!!!
quote:Originally posted by Hell_Copter שקרנית!!!!!!!!! את צעקת עליי היום!!!!!!!!!!!!!!!!!! נעלבתי ממך מאוד !!!!!!!! על מה היא צעקה?
היי טלי!!!!! מה קורה??? אני רואה שמקבלים אותך יפה פה......... הלו, חבר'ה! בלי ידיים!!!! היא שלי