חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא מסטול אורן הרגת אותי מאיפה הבאת את זה אני לא מבין הייתי בטוח אתה מדבר על המשחקים חחחחחחחחחחחחח
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook רועי אל תשחק אותה אנחנו יודעים מה אתה עושה בבלוק באסטר גם אני יודע... מה הפואנטה שלך?!
___________________ .
quote:Originally posted by Flotser אם אני אבוא למפגש שלכם אני אתן לך להתאמן עלי קצת.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח-ז-ק ... וחן יא טמבל אורן התכוון שלך יש ניסיון בלמצוץ בולבולים ... רועי לך תעבוד בגן החשמל ילמדו אותך מהר
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike רועי לך תעבוד בגן החשמל ילמדו אותך מהר דווקא פנאן לי בשמירה... עובדים פעם אחת בשבוע וסוגרים 600 בחודש... מי מתלונן וחן חובב בולבולים זה ידוע ברבים!!
הבנתי את זה בסופו של דבר מורן נו טמבלים גם מורן גם רועי וגם אורן (נראה לי) שלושה זייני מוח ואני עם חברה קבלו כזה -----------------) זיין !
quote:Originally posted by DjChook קבלו כזה -----------------) זיין ! נראה שלא עשו לך ברית עדיין....
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
quote:Originally posted by Flotser נראה שלא עשו לך ברית עדיין.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמרת לי על החיים עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה מלך!!
quote:Originally posted by Flotser נראה שלא עשו לך ברית עדיין.... חהחהחהחהחהחהחה
סעמק עם המשחק הזה גם אתמול הוא עשה לי כל מני בעיות של Serious error occured אבל בסופו של דבר הצלחתי לשחק כמה משימות היום שניסיתי להפעיל שוב הוא כבר סרב לפעול בכלל, וניסיתי לעשות Reinstall... ועכשיו בכלל שאני מנסה להפעיל יש מסך כחול (באקספי !!!) ואני חייב לעשות ריסט
אבל שווה להוריד כל מקרה? זה כיף ובלבולים ושיגועים והכל?... כי כבר מלא מלא מלא זמן לא שיחקתי במחשב, חוץ מחריגה זמנית ששחיקתי ב GTA3 (שייצא כבר ההמשך קוסומום!!!!!)