Nessaja - Too Late תוריד זה טראק חדש של סקוטר, אפשר למצוא אותו גם תחת השם Funky Divas - Nessaja (Club Mix)
אני יודע שזה שיר מסחרי אבל lasgo - something ואם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על רמיקס טוב אז....
quote:Originally posted by Dj Moriano אני יודע שזה שיר מסחרי אבל lasgo - something ואם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על רמיקס טוב אז.... הורדתי את הדיסק שלה / שלהם הוא ממש יפהה יש שם את ה peter luts remix שהוא אחלה
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook הורדתי את הדיסק שלה / שלהם הוא ממש יפהה יש שם את ה peter luts remix שהוא אחלה מוריד את הרמיקס איפה אני יכול להשיג את הטראק ליסט של הדיסק
quote:Originally posted by Dj Moriano אני יודע שזה שיר מסחרי אבל lasgo - something ואם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על רמיקס טוב אז.... משהו ישן אחושקמוטה
___________________ ***FEEL THE TRANCE...FEEL THE LIFE***
quote:Originally posted by NeMeSiS1234 משהו ישן אחושקמוטה אמרתי שלא??? פשוט שמעתי אותו עכשיו לפני איזה יומיים וזה רמיקס מגעיל מה שיש לי אז שאלתי לאחד טוב
אחי רק אל תרביץ לי רק אמרתי שזה ישן לאללה
quote:Originally posted by NeMeSiS1234 אחי רק אל תרביץ לי רק אמרתי שזה ישן לאללה אם ממש תעצבן אותי אז אולי באמת
הרמיקס הכי טוב ללסגו זה Lasgo - Something (jimmy goldschmitz remix)
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter הרמיקס הכי טוב ללסגו זה Lasgo - Something (jimmy goldschmitz remix) תודה אחי מוריד עכשיו
אני הכי אהבתי את המיקס של peter luts יש לה עוד טראק פצצה alone מיקס קטלני של ian van hadl!!! (או איך שכותבים את זה)
quote:איפה אני יכול להשיג את הטראק ליסט של הדיסק שמע אני יכול להמליץ על lasgo - cloud surfers lasgo - follow you אבל את כל הדיסק תשיג כאן www.impactmp3.net תחפש ב SECTION של דיסקים חדשים