Originally posted by SebG
Co tu sie dzieje? Co przegapilem?
krecimy pr0nola!!
Nov-10-2003 02:19
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2002
bedzie kurwa jazda , jest jaki scenariusz juz czy nie, jak tak to podawac go tutaj chce zobaczyc jak bedzie wygladac i kto jaka role bedzie grol
yol Peter(Infinty0 <--- chyba masz tak na imie, idziesz na Picotto czy Oakenfold czy moze Dana trzeba by sie spotkac w koncu albo jaki zlot zrobic PLTA z TOTA
Nov-10-2003 02:40
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
ja moge grac jakiegos krakowiaka albo gorola jak by co oka, chociaz nie pochodze z gor ale wcielic sie moge, oni duzo pija no i jo tez
Nov-10-2003 02:42
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
wiem wiem ze nabijam ale no coz malo pisze i to jest jeden z tych threads co wogole cos pisze ponad jeden post, i tak se mysle moze by tak zrobic PLTA Alliance co ??? jakis fajny podpis trzasnac i bedzie fajnie co mysliscie
Nov-10-2003 02:46
infinity HiGH
groovin
Registered: Oct 2001
po co nam scenariusz? hehe, wymysli sie wszytko na miejscu.
I niestety nie ide na Picotto lub Oakenfold. Nastepna impra ktora uderzam to Steve Lawler 29-tego.
I jestem za jakims PLTA Alliance; i moze PLTA Msn czy cos?
Nov-10-2003 03:00
SebG
Supreme tranceaddict
Registered: Aug 2002
Ja jusz dawno myslalem on PLTA alliance..nawet zaczelem robic sig..ale zapomnialem o tym.
Originally posted by Projekt4.o
bedzie kurwa jazda , jest jaki scenariusz juz czy nie, jak tak to podawac go tutaj chce zobaczyc jak bedzie wygladac i kto jaka role bedzie grol
yol Peter(Infinty0 <--- chyba masz tak na imie, idziesz na Picotto czy Oakenfold czy moze Dana trzeba by sie spotkac w koncu albo jaki zlot zrobic PLTA z TOTA
Originally posted by anuneventrade
No to moglam sie domiszlic! Pitam co to jest! Jakisz groupe? Ci inne forum?
nasz alliance/group, tak jak by.
Nov-10-2003 18:46
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
a wiec widze ze sa chetni do PLTA Alliance, teraz trzeba by zrobic jakis fajny podpisek i bedzie spoko, ja moge sprobowac, im wiecej do wyboru tym chyba lepiej, ale nie jestem swietnym grafikiem