דותן אחי הרמיקס של ספירוטאל הילינג זה חממי הכין אותו בדוק:P שאל אפילו את ריסינג
בסוף הסרט die another day יש את הפסקול.. זה ממש השיר הרגיל רק הוסיפו קצב.. משהו ממש חמוד.. מישהו שמע ויודע מה השם? (אם צריך אני יכול להקליט את זה ולשלוח למישהו שינסה לברר...)
Acapulco_-_Caliente_Tambores.mp3 למישהו יש גרסה נורמלית של 192 KBS?
לי אין צריך גם גירסא עם באסים נורמלים שמישהו יעשה לזה רמיקס
___________________ Never again.
quote:Originally posted by YuVaL Acapulco_-_Caliente_Tambores.mp3 למישהו יש גרסה נורמלית של 192 KBS? אה יביצה ימנית אפילו לא אמרת לי שצדקתי ;)
חברה, מישהו פה יודע איזה טראקים התנגנו ברקע של ה DVD Sensation white 2002 ?
___________________ The Ones who look for love Will not Find their seek let the love find you and take it easy! Build Your Empire
quote:Originally posted by ripcurl חברה, מישהו פה יודע איזה טראקים התנגנו ברקע של ה DVD Sensation white 2002 ? יענו הפלייליסטים של ארמין, חילן וז'אן?
___________________ Check My Music
quote:Originally posted by oDrori יענו הפלייליסטים של ארמין, חילן וז'אן? לא אחי יש את הדי וי די אני מתכוון לטראקים שנוגנו ברקע של כל די ג'י לדוגמא: Erick E ==> ?? & ?? Armin Van Buuren ==> Aquanuts - Deep Sea & Armin - Sunburn Johan Gielen ==> Sensation - Blackout (johan Gielen remix) & M.O.R.P.H - Maximum Overdrive (Bencio remix) Dj Jean ==> Driftwood - freeloader & ?? Marcello ==> ?? & ??
quote:Originally posted by DjChook לי אין צריך גם גירסא עם באסים נורמלים שמישהו יעשה לזה רמיקס חן די ! נמאס ליייייייי die another day אני ואתה צריכים לדאוג לרמיקס טוב ל !!!!