Floorbreakers_-_Sunrise_in_Iraq-Promo-CDS-2003-tmnd wtf?! hahahahahahahahha!!
___________________ http://personal.zahav.net.il/personalsite/am/amitbs/ATRC.jpg
quote:Originally posted by Sp4wn Floorbreakers_-_Sunrise_in_Iraq-Promo-CDS-2003-tmnd wtf?! hahahahahahahahha!! lol
01-laysia-with_or_without_you__the_mr_sam_vs_fred_baker_always_by_your_side_mix-snd 02-laysia-with_or_without_you__dj_gert_vs_bonka_mix-snd פנאן לשמוע את זה... ככה בסתלבט שלך... קובר ליו 2
moshic-essential_mix-sat-23-02-2003 הורדתי ולא ציפיתי ליותר מדי אבל אני ממש מכור פשוט סט טוב
quote:Originally posted by nimrod levi moshic-essential_mix-sat-23-02-2003 הורדתי ולא ציפיתי ליותר מדי אבל אני ממש מכור פשוט סט טוב ראסמי אבל לא כמו moshic-live_at_tlv-tel_aviv_(21-feb-2003)-ddr סט של שלוש שעות (יש שם גם חלק מהטרקים שהיו באסנצ'ל)..סט מהפנט לגמרי..
quote:Originally posted by Trance man ראסמי אבל לא כמו moshic-live_at_tlv-tel_aviv_(21-feb-2003)-ddr סט של שלוש שעות (יש שם גם חלק מהטרקים שהיו באסנצ'ל)..סט מהפנט לגמרי.. אין מקום במחשב לסט של שלוש שעות...
quote:Originally posted by nimrod levi אין מקום במחשב לסט של שלוש שעות... אז מפנים.. תמחק את כל הפורנו..תשתמש בדימיון זה יותר כיף
quote:Originally posted by Hell_Copter יצא היום סי די אם של זה עם 7 טראקים נשמע אחר כך ונגיב עליהם אם יהיה זמן מחכה לתגובה שלך
groove_coverage_-_the_end_(special_d_remix) חמוד.. אני אוהב את הווקלים שהם משתמשים בהם
למי שאוהב נתקעתי בטראק ברייקביט וממש נדלקתי אז אם מישהו אוהב Cirrus - Hit The Decks