quote:Originally posted by Trance man כן טראק מטורף לגמרי.. שמעתי אותו פעם ראשונה בסט של מרקו וי באינרסיטי וכולנו שמענו אותו יחד בסט של גילן בטראנס אנרג'י ולפני כן בסט של יופ...
___________________ .
מצטער אבל פשוט לא התלהבתם מזה מספיק!! 01-nu-nrg-supersonic-mim!!!!! 01_bt_-_dreaming_(sequence_love_mix)-udc עוד אחד ממש נחמד
Wavetraxx_-_Das_Boot_2003 עצבני אחושילינג!!
quote:Originally posted by Vortex_SA Igor s - boomerang (Igor s mix) בלאגן!!!!! שליטה במוח!!! יוהן חילן מנגן את זה בזמן האחרון!!! עלייות מטורפות!!! אחי עשית לי תאבון
quote:Originally posted by itamarsan DJ Tiddles-Miezekuh (Pieke Pohke's Partym remix) טרא מוזר טיפה צעצועי כזה אבל מלודיה נחמדה ביותררר
___________________ "Those are my principles, if you don't like them... well, I have others.”
קצת ישן Valentino - Flying (Original Mix) איזה קטעעעעעעעעע
quote:Originally posted by Vortex_SA Igor s - boomerang (Igor s mix) בלאגן!!!!! שליטה במוח!!! יוהן חילן מנגן את זה בזמן האחרון!!! עלייות מטורפות!!! לא ידוע לא אהבתי אותו Marcel Woods - Serenity קטע חמוד ווקאל חביב אין לי מושג אם זה חדש או לא...
quote:Originally posted by guetag Tatu - not_gonna_get_us__ninpha_project_remix מדהים כןן גילי הוא בן זונה ואמחזק את ההמלצה שלךך
הפוסט הראשון שלי פה וזה אפילו לא טראנס אבל מישהו פה שמע את Punjabi MC - Mundian To Bachke - Knight Rider mix.mp3 זה כזה שיר הודי.. יש לפעמים באמ טי וי
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
quote:Originally posted by ADiSH הפוסט הראשון שלי פה וזה אפילו לא טראנס אבל מישהו פה שמע את Punjabi MC - Mundian To Bachke - Knight Rider mix.mp3 זה כזה שיר הודי.. יש לפעמים באמ טי וי מעצבן לי את התחת!!!!!! שונא את זה שאני קם בבוקר עם הטלויזיה דלוקה על אמ טי וי וזה שם!! עושה לי כאב ראש על הבוקר!!! ובלי שום קשר לחרא הזה... 01-if_you_want_me_(antillas_club_remix)-etlmp3 הטראק המדהים של warrior!! והפעם עם ווקאלים גם... 01-5th_dimension_-_rain_of_emotion_(robert_nickson_remix)-mim אחלה טראק