quote:Originally posted by infinity HiGH Na necie; szczegolnie na tranceaddict, gramatyka jest gowno warta, wiec nie martw sie
___________________ aka Tits McGee aka Chesty LaRue aka Busty St. Claire
no...wiec mamy kolejnego PLTA (japan_4) z Wawy Jest mojim bratem wiec 'be nice everybody!!" hehe
quote:Originally posted by infinity HiGH no...wiec mamy kolejnego PLTA (japan_4) z Wawy Jest mojim bratem wiec 'be nice everybody!!" hehe Brat? Co? Naprawde? Cy jak "my brotha, peace out." No i dlaczego Japan_4?
quote:Originally posted by StereoPrincess Brat? Co? Naprawde? Cy jak "my brotha, peace out." No i dlaczego Japan_4? brat w sensie ze jest mojim kuzynem...brat cioteczny I dlaczego Japan 4? nie mam pojecia. Wiem ze to jest z Freddy Got Fingered (beznadziejny film!!!!).
Last edited by infinity HiGH on Nov-18-2003 at 00:16
gramatyka jest gowno warta prawda, ale skladanie zdan do kurki nedzy jest potrzebne ponawiam pytanie zna ktos jakies dobry programy do robiena podpisow/signatures??? Porwali Piwo Warka
___________________ nie byles >> nie wiesz >> nie pisz >> nie wkurwiaj
mmmmmmmmmm Warka
quote:Originally posted by Japan_4 Whooooa, Stuku, pieeeekna Ano
quote:Originally posted by StereoPrincess Brat? Co? Naprawde? Cy jak "my brotha, peace out." No i dlaczego Japan_4? Kanada (infinity HiGH) - my brotha to jest moj brat, i brakuje mi go bo jest pare kilosow od polski imprezowalo sie troche razem, co? hehe
No nie widze problemu wakacje to bardzo dobry okres na spotkania Towarzyskie
quote:Originally posted by Stuku No nie widze problemu wakacje to bardzo dobry okres na spotkania Towarzyskie to w takim razie z Japan 4 wpadniemy w wakacje i pojdziemy na piwko (mmm, ale mi tego brakuje)